Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ με το makeup MANHATTAN

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν απο περιπου δυο μηνες αγορασα και χρησιμοποιουσα αυτο το make up της MANHATTAN! Ολα καλα, τελεια καλυψη κτλ.. Καποια στιγμη ετσι οπως το άπλωνα μου μπηκε καταλαθος μεσα στο ματι. Απο τοτε μου εχει προκαλεσει προβλημα,το ματι μου δακρυζει συνεχως,!Αγορασα και κολλυριο και δεν εγινε τιποτα! Αν το εχετε και εσεις πειτε μου αν σας εχει προκαλεσει καποιο προβλημα!
Εγω παντως δεν το ξανα χρησιμοποιω! 


2 σχόλια:

XRISTINA είπε...

Ίσως να είσαι αλλεργική σε κάποιο από τα συστατικά του. Εγώ το ανακάλυψα πριν 3 χρόνια και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα μου τελειώσει χωρίς να έχω προλάβει να το αντικαταστήσω. Για μένα που μακιγιάρομαι περίπου 20 χρόνια είναι το καλύτερο μεικ απ από θέμα κάλυψης αλλά και τιμής...!!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι ενα απο τα καλυτερα προιοντα μεικ απ με απιστευτη καλυψη ειδικα για ατομα με προβληματα ακμης και εχει δεικτη προστασιας , το χρησιμοποιω πολλα χρονια και ειναι κ οικονομικο , κανει το δερμα πορσελανινο! το ματι σου ερεθιστηκε γιατι πολυ απλα μπορει να εισαι αλλεργικη σε καποιο συστατικο που το αποτελει οπως ειπε κ η χριστινα ή δεν ηξερες πως να βγαλεις το μεικ απ και το τριψες πολυ και το ερεθισες...