Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Συμβουλες για αγορες απο το internet




σκεφτομουν εδω και καιρο να κανω αυτο το ποστ και μιας και ειδα ενδιαφερον απο εσας ειπα να το κανω επιτελους!

Βλεποντας τις τιμες των προιοντων στο εξωτερικο σε συγκριση με της ελλαδας οι αγορες απο το ιντερνετ ειναι πολυ συμφερουσες και υπαρχει τεραστια ποικιλια για καθε αγορα που θελετε να κανετε.
Λοιπον εχω και εγω προπληρωμενη καρτα και παυπαλ εχω κανει αρκετες αγορες αλλα αντιμετωπισα και καποιες δυσκολιες.

Ας ξεκινησουμε απο την αρχη:
εκδοση prepaid card
 1) Για να κανετε αγορες απο το ιντερνετ πρεπει να εχετε μια προπληρωμενη καρτα ( prepaid-card ) η πιστωτικη. εννοειται η προπληρωμενη ειναι η καλυτερη επιλογη καθως βαζετε οσα χρηματα θελετε και ξοδευετε μονο τοσα!
Για την εκδοση λοιπον της καρτας θα πρεπει να πατε σε μια τραπεζα που ειστε ηδη πελατης, με την αστυνομικη σας ταυτοτητα,διαφορετικα θα χρειαστειτε :
α) την αστυνομικη σας ταυτοτητα
β) εκκαθαριστικο εφοριας
γ) βεβαιωση αποδοσης αφμ για να ανοιξετε καινουργιο λογαριασμο.
Καταρχην δεν εκδιδουν ολες οι τραπεζες προπληρωμενη καρτα.εγω ημουν πελατισσα στην εθνικη τραπεζα και αναγκαστηκα να ανοιξω λογαριασμο στην αγροτικη που εκδιδει προπληρωμενες καρτες!
Ξερω σιγουρα και για την euro-bank οτι εκδιδει.
Λοιπον σας εκδοσουν την καρτα σας μπορειτε να την φορτωσετε με το ποσο που επιθυμειτε αλλα για καθε φορτωση ποσου κατω των 100 ευρω σας κραταει η καρτα 2 ευρω για ανω των 100 5 ευρω κτλ.
και ειστε ετοιμοι!

Για paypal  
Καταρχην χρειαζεται να φτιαξουμε εναν λογαριασμο στo paypal προσοχη με τα αληθινα μας στοιχεια (το γιατι θα το εξηγησω αργοτερα)
Δινουμε τον αριθμο της καρτας μας και το paypal κανει μια επιβεβαιωση. απτην στιγμη που θα δωσετε τον αριμο της καρτας και πατησετε confirm το paypal θα χρεωσει την καρτα σας 1,5Ε. Μεσα σε δυο μερες λοιπον πρεπει να πατε στην τραπεζα να ζητησετε τον κωδικο αυτο και να γυρισετε να το υποβαλλετε στον λογαριασμο σας στο παυπαλ.
Τα δυσκολα περασαν ! Αφου υποβαλετε τον αριθμο το παυπαλ θα σας επιστρεψει το 1,5 ευρω. Απο εκει κ περα μπορειτε να χειριστειτε το παυπαλ οπως εσεις θελετε.
Εχω να πω παντως πως δεν το θεωρω απαραιτητο, εμενα παντως δεν μου χρειαστηκε καπου εκτος απο το περιστατικο που σας πω παρακατω:

Ειχα κανει μια αγορα παλιοτερα απο μια πωλητρια στο ebay της οποιας το προιον δεν ελαβα ποτε. Οταν ειδα οτι περασαν δυο εβδομαδες απο την ημερα αποστολης επικοινωνησα μαζι της και της ζητησα να μου στειλει τα trackin numbers του δεματος μου για να το εντοπισω. Δεν μου απαντησε, Μετα απο δυο μερες της ξανα εστειλα μου απανταει μετα απο μια μερα και μου λεει πως δεν εχει τα tracking number ! Πολυ κακος βεβαια εγω περιμενα. Της ξανα εστειλα κ την ρωτησα γιατι αργει τοσο το δεμα μου, ελαβα μια απαντηση μετα απο μια εβδομαδα και μου ειπε πως ειχε σπασει το χερι της και δεν εστειλε τα προιοντα την ημερομηνια που ηξερα (και που ειχε γραπσει στο εβαυ πως εστειλε)
Δεν ηξερα αν προκειται για απατη=κοροιδεια, εψαξα ομως στο ιντερνετ και εμαθα πως για οποιοδηποτε προβλημα υπαρχει (η δεν ελαβες ποτε το προιον η ελαβες κατι αλλο απο αυτο που αγορασες) υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις dispute (αναφορα) για να λυθει η υποθεση. εκανα λοιπον μεσω παυπαλ και το παυπαλ μου γυρισε τα λεφτα μου πισω! Καταληγωντας λοιπον ηταν η πρωτη φορα που μου χρειαστηκε ο λογαριασμος μου στο παυπαλ. Βεβαια υπαρχει και δυνατοτητα να απευθυνθεις και στο ebay!

προβλημα με το paypal:
τον λογαριασμο μου στο paypal τον ειχα φτιαξει ουτε εγω θυμαμαι ποσο καιρο πριν. Μην γνωριζοντας λοιπον ειχα βαλει το ονομα μου το μικρο και σαν επιθετο. Το paypal λοιπον μου εθεσε τον λογαριασμο μου σε περιορισμο,μου ζητουσε εγγραφα οπως ταυτιτηα λογαριασμο δεη κτλ. εστειλα ταυτοτητα και ενα γραμμα που ειχε ως παραληπτη εμενα (γιατι η δεη δεν ερχεται στο ονμα μου) και δεν εχει κανει αρση του περιορισμου. Γι'αυτο και εγω πλεον δεν χρησιμοποιω το paypal! Περασα τοση ταλαιπωρια για να μου περιορισουν τον λογαριασμο μου στο τελος! ??

Δεν εχω καταληξει αν ειμαι υπερ για αγορες απο το εξωτερικο και οχι απο την ελλαδα. υπαρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα και για τα δυο! Προπαντων οτι ειμαστε Ελληνες και πρεπει να στηριζουμε τα ελληνικα προιοντα και τα ελληνικα μαγαζια. Απ΄την αλλη κοιτας και την τσεπη οταν μπορεις να αποκτησεις ενα προιον 3 φορες φθηνοτερο ...τι κανεις???


Επισης σας δινω μια καλη σελιδα που υπολογιζει τα ευρω και τα δολαρια για να ξερετε σε τι  τιμες αγοραζετε :) http://el.coinmill.com/

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Βραβειακια!

Πριν απο λιγες μερες ελαβα καποια βραβεια και ηθελα σε αυτη την αναρτηση να ευχαριστησω την Θαλεια απο το blog thalias beauty stories που μου χαρισε τα παρακατω βραβεια! <3


Το πρώτο βραβείο:
.

οι κανόνες είναι να αποκαλύψεις 7 πράγματα για εσένα και να δώσεις το βραβείο σε άλλα 7 blogs

1)Αγαπω το καλοκαιρι,μισω το κρυο αλλα τρελαινομαι για χιονισμενες μερες με ζεστη σοκολατα διπλα στο τζακι!
2) Ειμαι αρκετα συναισθηματικη και ευαισθητη.Την ευθυνη την εχω ριξει στο ζωδιο μου -->καρκινος! :P
3) Μπορω να κατσω για ωρες να μου χαιδευουν τα μαλλια και την πλατη.
4) Τρελαινομαι για σουτζουκακια (της μαμας <3 )
5) Το αγαπημενο μου σνακ ειναι πατατακια με ξυδι (μιαμ)
6) Λατρευω τα μακρια μαλλια!
7)Σπουδαζω λογιστικη και παραλληλα κανω σεμιναρια μακιγιαζ και κομμωτικης.



το δευτερο βραβειο:

Οι κανόνες από το δεύτερο βραβείο :
1. Ευχαρίστησε το blog που στο έδωσε.
2. Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις.
3. Βράβευσε άλλα 7 blogs και βάλε το link τους.
4. Ειδοποίησέ τους να το παραλάβουν.

Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις:
1. Αγαπημένο περιοδικό:
cosmopolitan
2. Αγαπημένος τραγουδιστής-μουσική:
Αγαπω την ελληνικη μουσική.ελαχιστα ξενα τραγουδια ακουω.Συγκεκριμενα δεν μπορω να πω πως εχω συγκεκριμενο ειδος,μπορω να ακουσω ολα τα ειδη απο την ελληνικη μουσικη αναλογα με την διαθεση! Αλλα επειδη πρεπει να πω καποιον τραγουδιστη θα πω Τον Παντελη Παντελιδη μιας και με εχει κερδισει τελευταια με τα τραγουδια του.
3. Αγαπημένη youtube guru:
 Αγαπημενη μου ειναι η camila coelho. Δεν ειναι ελληνιδα αλλα ειναι και θα ειναι η αγαπημενη μου ειμαι σιγουρη!
4. Αγαπημένο είδος make-up:
Αγαπημενο για βραδυ ειναι τα smokey eyes. Για ολες τις υπολοιπες ωρες το φυσικο μακιγιαζ.
5. Αγαπημένο μέρος διαμονής:
Μου αρεσει αρκετα η Ελλαδα μας!Βεβαια καποιες φορες πιανω τον εαυτο μου να σκεφτεται πως θα ηταν να ζει σε μια μεγαλουπολη οπως το Παρισι η τη Νεα Υορκη.. (? :D)
6. Αγαπημένη ταινία:
Με δυσκολευει αρκετα η ερωτηση αυτη! Ειναι  πολλες και μου ειναι δυσκολο να ξεχωρισω.
7. Πόσα ζευγάρια παπούτσια έχεις:
 Χαχα! Δεν τα εχω μετρησει ποτε,μπορω να πω ομως οτι δεν εχω τρελο κολλημα με τα παπουτσια.
8. Αγαπημένο χρώμα:
Ασπρο

τριτο βραβειο:


Οι κανόνες του τρίτου βραβείου :
1. Ευχαρίστησε το blog που σου έδωσε το βραβείο και βάλε το link του.
2. Βάλε τους κανόνες και την εικόνα του βραβείου.
3. Εξήγησε πότε και γιατί ξεκίνησες το blog σου.
4. Βράβευσε ακόμα 5 blog.
5. Ειδοποίησε τους νικητές να περάσουν να τα παραλάβουν.

Λοιπον το blog μου ξεκινησα να το κανω οταν συλλογηστικα οτι σε τετοια θεματα δεχομαι συνεχως ερωτησεις απ΄τις φιλες μου! Νομιζω πως ειναι ενας καλος λογος να ξεκινησεις ενα blog οταν σε ρωτανε αρκετες φορες πραγματα ιδια, διαφορετικα ατομα και μπορεις να βοηθησεις! Νομιζω ολοι μπορουν να ξεκινησουν ενα blog με κατι, ειτε που ειναι καλοι πανω σε αυτο, ειτε που τους ενδιαφερει, ειτε ειναι το χομπυ τους! Ολοι εχουμε σιγουρα να προσφερουμε κατι!

τεταρτο βραβειο:


Και τέλος το 4 βραβείο και οι κανόνες του είναι :
να δημιουργήσετε link από το blog που το παραλάβατε.
να τοποθετήσετε το βραβείο στο post σας.
να δώσετε με την σειρά σας το βραβείο αυτό σε 5 άλλα blogs με λιγότερους από 200 followers.
να ειδοποιήσετε τα 5 blogs που επιλέξατε για το βραβείο.
να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις.

Τι σου αρέσει να φοράς πιο συχνά?
Φορέματα.

Που διασκέδαζες πιο πολύ στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο?
Στο σχολειο!!!

Αγαπημένο βιβλίο?
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ της ΜΠΥΖΟΡ ΦΛΑΒΙΑ

Ένα πράγμα το όποιο φοβάσαι?
Ο πονος(ο ψυχολογικος οχι ο σωματικος.)

Τι σε οδήγησε στο blogging?
Ειδικοτερα ότι μπορω να εχω επικοινωνια μαζι σας

Αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ?
Μα-σκα-ρα!!!!!!!!

Η πιο τρυφερή ανάμνηση?
...Δεν μπορω να ξεχωρισω ειναι τοσο πολλες και τοσο ομορφες που δεν θα αξιζε τον κοπο να ξεχωρισω καποια!

Προτιμάς ελαφρύ ή βαρύ μακιγιάζ?
Ελαφρυ για την ημερα βαρυ για το βραδυ! οπως εχω ξανα πει ομως ειναι αναλογα την περισταση αλλα και την διαθεση!

Ένα πράγμα που σου αρέσει να κάνεις περισσότερο?
Μου αρεσει να ειμαι δραστηρια γενικα,να ασχολουμαι με πολλα πραγματα που μου αρεσουν,δεν αντεχω να βαριεμαι! κατι που μου αρεσει ειναι να ειμαι δημιουργικη. ειτε αυτο ειναι κοσμημα ειτε πινακας ζωγραφικης ειτε χτενισμα κτλ! Κατι διαφορετικο ειναι να ειμαι με τους ανθρωπους που αγαπω!

Κραγιόν ή λιπ γκλος?
 Κραγιόν.



Και αφού τελείωσα με τους κανόνες δίνω και εγώ με τη σείρα μου και τα τέσσερα βραβεία στα παρακάτω blogs :

sisters beaute
missmadden923
makeup by natashav
tonaki
pinklovebeuty
dream of beauty
rebeaut yourself
desert rose
ffffamilyfashionfood
pretty shiny cupcake

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

9 συμβουλές για πλούσια, μακριά μαλλιά



Πολύτιμες συμβουλές και έξυπνα tips και για να αποκτήσεις υπέροχα μακριά μαλλιά 

Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου, ο βασικός κανόνας είναι ένας: όσο λιγότερο ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου τόσο πιο υγιή θα είναι και τόσο πιο εύκολο θα είναι να μακρύνουν. Τι άλλες συμβουλές προτείνουν οι ειδικοί;

1. Φρόντισε το δέρμα του κεφαλιού σου

Η παραδοσιακή συμβουλή των γιαγιάδων για τα 100 βουρτσίσματα πριν τον βραδινό ύπνο, παραμένει επίκαιρη. Ο λόγος διότι όταν οι τρίχες τις βούρτσας έρχονται σε επαφή με το δέρμα του κεφαλιού, ενεργοποιούν την μικροκυκλοφορία ευνοώντας την ανάπτυξη νέων μαλλιών. Επίλεξε μία βούρτσα από φυσική τρίχα, η οποία ταλαιπωρεί λιγότερο τις τρίχες των μαλλιών σε σχέση με τις μεταλλικές ή τις συνθετικές, τουλάχιστον μέχρι να φτάσουν τα μαλλιά σου στο επιθυμητό μήκος. 
Miss Bloom's Tip: Ένας ακόμη τρόπος για να ενισχύσεις τη μικροκυκλοφορία στο δέρμα του κεφαλιού και να κάνεις τα μαλλιά να μακρύνουν γρηγορότερα είναι να κάνεις 2-4 φορές το μήνα ένα μασάζ με αιθέρια έλαια από δεντρολίβανο, ευκάλυπτο και λεμόνι σε χλιαρή θερμοκρασία. 

2. Αναζήτησε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δυναμώσουν τα μαλλιά από το να λαμβάνεις καθημερινά ένα ειδικό για την περίπτωση συμπλήρωμα διατροφής. Η διατροφολόγος Kimberly Snyder την οποία εμπιστεύονται η Drew Barrymore και η Olivia Wilde, συμβουλεύει να ενισχύσεις τον οργανισμό σου σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και αμινοξέα. Επίσης, έλεγξε τα αποθέματα σιδήρου στον οργανισμό σου και σε συνεννόηση με τον παθολόγο σου αναπλήρωσε την τυχόν έλλειψή του.

(Η δικη μου αποψη ειναι πως δεν χρειαζονται συμπληρωματα διατροφης αν τρέφεσαι σωστα και υγιεινά
οτι βιταμίνη, πρωτεΐνη κτλ  υπαρχει βρισκεται στα τροφιμα)

3. Πρόσεξε τη διατροφή σου
«Αν πραγματικά θέλεις να δεις μόνιμες, θετικές αλλαγές στη φυσική κατάσταση των μαλλιών σου, δεν έχεις παρά να ενισχύσεις τη διατροφή σου σε συγκεκριμένες τροφές και συστατικά» εξηγεί ο haistylist Mark Townsend, ο οποίος επιμελείται τα μαλλιά διασήμων, ανάμεσά τους η Jessica Biel, η οποία διαθέτει πλέον υπέροχα μαλλιά, έχοντας ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο, υγιεινό διαιτολόγιο. Η Kimberly Snyder προτείνει να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με πράσινα λαχανικά, όπως λάχανο, σέσκουλα και σπανάκι τα οποία περιέχουν βιταμίνες Α και C και οι οποίες με τη σειρά τους τονώνουν τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων προσφέροντας λάμψη και ελαστικότητα στα μαλλιά. Ακόμη πρόσθεσε στο καθημερινό σου πιάτο τροφές πλούσιες σε ωμέγα-3, ψευδάργυρο, σίδηρο, αλλά και τροφές με πρωτεϊνες, όπως αυγά, κοτόπουλο, ψάρι και μοσχάρι.

4. Απόφυγε το καθημερινό λούσιμο
Λούζοντας τα μαλλιά συχνότερα από δύο φορές την εβδομάδα, αφαιρείς τα φυσικά έλαια που ενυδατώνουν την τρίχα, με συνέπεια τα μαλλιά να γίνονται εύθραυστα και θαμπά. Χάνοντας την ελαστικότητά τους δημιουργούν ψαλίδα και σπάνε ευκολότερα, γεγονός που τα κάνει να χρειάζονται πιο συχνό «καθάρισμα» στις άκρες και να καθυστερούν να φθάσουν υγιή στο επιθυμητό μήκος. Αλλά εκτός ότι θα πρέπει να αποφεύγεις το πολύ συχνό λούσιμο, σκόπιμο είναι να φροντίζεις να αναπληρώσουν τη χαμένη ελαστικότητα με τα κατάλληλα κοντίσιονερ και μάσκες, που βοηθούν τα μαλλιά να ξεμπερδεύονται χωρίς να σπάνε, ιδιαίτερα όταν είναι αρκετά μακριά.

5. Ενίσχυσε τη λάμψη
Για άμεση λάμψη στα μαλλιά, δοκίμασε το τρικ της Liv Tyler: αφού ξεπλύνεις τη μάσκα ή το κοντίσιονερ από τα μαλλιά σου, άφησε για λίγα λεπτά να τρέξει κρύο νερό σε όλο το μήκος τους. Θα αποκτήσουν λάμψη και θα είναι λιγότερο ευάλωτα στο βούρτσισμα όσο είναι υγρά. Στην περίπτωση που τα μαλλιά σου είναι θαμπά λόγω ξηρότητας, ενίσχυσε την ενυδάτωσή τους με ένα κοντίσιονερ σε σπρέι το οποίο δεν χρειάζεται ξέπλυμα. 

6. Τρικ για πιο πλούσια μαλλιά
Το πιο συνηθισμένο σφάλμα των γυναικών που θέλουν να προσθέσουν όγκο στα μαλλιά τους, είναι να χρησιμοποιούν περισσότερη ποσότητα προϊόντος από αυτή που πραγματικά χρειάζεται. Απόφυγε τα προϊόντα με πολύ πλούσια υφή τα οποία βαραίνουν τα λεπτά μαλλιά και προτίμησε πιο ανάλαφρα προϊόντα όπως το Paris Nutritive Lait Vital Conditioner της Kerastase ή προϊόντα στάιλινγκ για όγκο όπως το Luxurious Volume Anytime Volume Refresher του John Frieda. 
Miss Bloom's Tip: Ακόμη και η κουπ και ο τρόπος που φορμάρεις τα μαλλιά παίζει σπουδαίο ρόλο στο αποτέλεσμα. Προτίμησε σεσουάρ με τεχνολογία ιονισμού τα οποία βοηθούν τα μαλλιά να στεγνώνουν πιο εύκολα και τα ταλαιπωρούν λιγότερο αφήνοντάς τα αποδεδειγμένα πιο απαλά. Όσον αφορά την κουπ, ο κομμωτής σου θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του επιπλέον όγκου, κόβοντας ανάλαφρα ντεγκραντέ τα μαλλιά στο εσωτερικό τους. Και μην ξεχνάς πως είναι απαραίτητο να κόβεις τις άκρες των μαλλιών σου κάθε οκτώ εβδομάδες.

7. Περιόρισε το σίδερο ισιώματος
Εκτός από τις χημικές διεργασίες που ταλαιπωρούν τα μαλλιά (βαφές, ανταύγειες, περμανάντ κλπ), το σίδερο ισιώματος και το ψαλίδι για μπούκλες, κατατάσσονται στις συσκευές τις οποίες θα πρέπει να αποφεύγεις σε τακτική βάση, επιλέγοντας τη χρήση τους μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο αφού έχεις απλώσει στα μαλλιά σου προηγουμένως ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα, όπως το γαλάκτωμα Resistance Ciment Thermique της Κerastase. 

8. Κόβε τα μαλλιά λίγο και συχνά
Δεν έχει νόημα να πηγαίνεις στον κομμωτή σας μόνο δύο φορές το χρόνο για να φρεσκάρετε την κουπ των μαλλιών σας με τη δικαιολογία ότι θέλεις να τα μακρύνεις και να τα κόβεις από 3-4 εκατοστά τη φορά. Ιδανικά θα πρέπει να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου κάθε ενάμιση με δύο μήνες για ένα ελαφρύ καθάρισμα στις άκρες, ώστε να μην εξασθενούν και να μη δημιουργείται ψαλίδα.

9. Προσοχή στα extensions

Πρόσκαιρη λύση για να αποκτήσεις άμεσα μακριά μαλλιά, τα extensions εξασθενούν τα μαλλιά, επομένως αν επιθυμείς να μακρύνουν τα δικά σου, είναι προτιμότερο να τα αποφύγεις. Tώρα για να δείξουν τα δικά σου μαλλιά λίγο μακρύτερα, δεν έχεις παρά να τα ισιώσεις, ενώ αν σκοπεύεις να τα κάνεις αλογοουρά, πιάσε τα χαμηλά στον αυχένα.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

1st GIVEAWAY (closed)



Θέλοντας να ευχαριστήσω τα μέλη του μπλογκ μου για την συνεχή υποστήριξη αποφάσισα να κάνω ενα Giveaway με αγαπημένα μου προϊόντα!
Τα προιοντα του giveaway ειναι:


SLEEK EYESHADOW PALETTE "MONACO"
SLEEK BLUSH "FLAMIGO"
SLEEK LIPSTICK "AMPED"


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: (πρεπει να κανετε ολα τα βηματα να συμπεριληφθειτε στη κληρωση):

1-NA ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ.

2-NΑ ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB: 

https://www.facebook.com/beautystationgreek
(εναλλαχτικα πατηστε like στο κουτακι του fb που εμφανιζεται αριστερα του blog

3-ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ FOLLOWER ΣΤΟ TWITTER ΜΟΥ https://twitter.com/efifaf 


4-ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ ΦΒ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (+3 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ) ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ OTI ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ


5-ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ AYTO TO ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ FOLLOW ΣΤΟ BLOG/
FB/TWITTER 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ KAI ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ BLOG, ΣΤΟ FB (KAI AN EXETE KOINOΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ EXTRA 3 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ) 
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!<3







ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ
 ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ--> http://tinyurl.com/adhh2wz

Πολυ-αγαπημένα προιόντα για μαλλιά

(ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ)


ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ-->http://tinyurl.com/cbgalng

Το αγαπημενο μου σαμπουαν ειναι αυτο της για εντονη επανορθωση και λαμπερα μαλλια. (δειτε σχετικο ποστ για το προιον εδω http://beautyefi.blogspot.gr/2012/09/syoss.html )
 Βρισκεται στην λιστα με τα αγαπημενα μου προιοντα περιποιησης γιατι ειναι απο τα λιγα σαμπουαν που κανουν τα μαλλια μου τοσο μαλακα χωρις να τα ξηραινουν και εχει τελειο αρωμα!










 Για μασκα μαλλιων χρησιμοποιω αυτη της apivita Πολυ-πολυ-αγαπημενο προιον! Απο την πρωτη χρηση ειδα τεραστια διαφορα στα μαλλια μου! Κανει το ξεμπλεξιμο μαλλιων παιχνιδακι! ειναι για βαμμενα μαλλια προστατευει και αναδεικνυει το χρωμα των μαλλιων καθως περιεχει εγχυμα βιολογικου δεντρολιβανου και δεν περιεχει parabens και αλλα χημικα βλαβερα για το περιβαλλον και για τον ανθρωπο. Τα μαλλια μου πρωτη φορα εδειξαν τοσο πλουσια και υγειη! Το συγκεκριμενο προιον το εχω αγορασει πανω απο 4 φορες και θα το ξανα αγορασω σιγουρα! Αν δεν το εχετε δοκιμασει δοκιμαστε το και θα με θυμηθείτε! :)





Για την προστασια των μαλλιων μου απο την θερμοτητα φυσικα δεν θα ηταν αλλο αγαπημενο πριον απο αυτο της σε κρεμα. εχει βγει και σε σπρει αλλα ειμαι τοσο ικανοποιημενη με αυτο το πριον που ουτε σε σπρει δεν με ενδιαφερει να το δοκιμασω! Χωρις αυτο δεν μπορω να κανω τιποτα πλεον! Εχει γινει must για καθε μου λουσιμο δεν μπορω να στεγνωσω τα μαλλια μου αν δεν το εχω χρησιμοποιησει! Προστατευει απτην θερμοτητα κανει τα μαλλια τοσο απαλα και ευκολα στην χρηση πιστολακι! Αξιζει να πω πως αφηνει ενα τελειο αρωμα!!!!!!!!!







 Τελος δεν θα μπορουσα να μην αναφερθω στο λαδι ελιας! Μην το ξεχνατε ποτε ειναι η καλυτερη ενυδατωση για τα μαλλακια σας και βρισκεται σπιτι σας!!! :)





Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Maybelline The Falsies Mascara REVIEW


τιμη 9.95 σε προσφορα!
ειναι αδιαβροχη 
 αρκει και μαι στρωση για να πιασει ολες τις βλεφαριδες και να τις δωσει μηκος! το βουρτσακι αυτο ειναι απιθανο μπορεις να το χρησιμοποιησεις οπως εσυ θες για να δωσεις ενα διαφορετικο εφε! 




Beautiful Images Created by the AI MidJourney

Artificial intelligence has revolutionized digital art creation, and the MidJourney app is a prime example of this. Recently, I used the app...