Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

REVIEW προιοντα KYANA

Σημερα θα μιλησουμε για τα επαγγελματικα προιοντα της εταιρειας KYANA που δεν ειχα ξανα δοκιμασει αλλα απτην στιγμη που τα δοκιμασα τα χρησιμοποιω διαρκως..

Οπως παντα ξεκιναω με το προιον που ξεχωρισα και αγαπησα πολυ

1.Μασκα αναζωογονησης σειρα Herboria ΜΑΧ για τα μαλλια 250ml

Ειναι πλεον η μασκα που λατρευω και εγω και τα μαλλια μου ! Αφηνει τα μαλλια τοσο απαλα και ενυδατωμενα,πρωτη φορα τα βλεπω να δειχνουν τοσο υγειη μετα απο πολυ καιρο.Επισης μυριζει υπεροχα και το αρωμα στα μαλλια διαρκει.Την αφηνω 3-4 λεπτα και κανει τα θαυματα της!Πολυ σημαντικο οτι αφηνει τα μαλλια αναλαφρα και δεν τα βαραινει! Σιγουρα θα την ξανα αγορασω! 

2. Dandful & Oily Hair Shampoo  σειρα Life box 250ml

Δρα οντως στην λιπαροτητα των μαλλιων μεχρι και την 3 - 4 μερα κρατησε στα δικα μου μαλλια.Το αρωμα της μασκας που μιλησα πριν μου αρεσε περισσοτερο αλλα και αυτο ειναι ευχαριστω και διαρκει! Πιστευω θα λυθει το προβλημα πολλων με τα λιπατα μαλλια!

3.spray αναδόμησης δύο φάσεων ColourProtect  σειρά Life Box 100ml

Αναδομεί τα αδύναμα μαλλιά αναπληρώνοντας τα χαμένα συστατικά της τρίχας και τους χαρίζει υγεία και μεταξένια λάμψη χωρίς να τα βαραίνει. Αφηνει μια υπεροχη μυρωδια ,το χρησιμοποιησα και σε στεγνα μαλλια και σε νωπα μετα το μπανιο ,εξισου ωραια λυση για την παραλια ωστε να μην αφυδατωνονται τα μαλλια απτο ηλιο.


4.σαμπουάν αναδόμησης με λάδιArgan σειρά Herboria ΜΑΧ 250ml
Ειναι το προιον που με ενθουσιασε λιγοτερο μιας και δεν εκανε πολυ αφρο, χρειαστηκα αρκετη ποσοτητα  ωστε να  γινει ενας σεβαστος αφρος, παρολα αυτα ειχε εξισου ωραιο αρωμα και σε συνδυασμό με την μασκα που προανεφερα αφηνει τα μαλλια υπεροχα!


Τα προϊόντα της εταιρίας μαζί με επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site www.kyana.gr, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της εταιρίας και στη σελίδα τους στο facebook εδω

Συνολικά, μπορώ να πω, πως με άφησαν πολύ ικανοποιημένη και τα 4 προϊόντα που δοκίμασα. Ποια η δική σας γνώμη για τα προϊόντα της KYANA, εάν τα έχετε δοκιμάσει; Αν όχι, θα τα δοκιμάζατε;
Σας φιλώ,







Δεν υπάρχουν σχόλια: