Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Review Dove Purely Pampering ! ♥

Μυρωδατο και ενδιαφερον review
 Φυσικα με προιοντα απτην πολυαγαπημενη μας DOVE!
Την εταιρία Dove τη γνωρίζουμε όλες για τα υπέροχα προϊόντα της. Βανίλια και βούτυρο Καριτέ, τα 2 συστατικά της σειράς που μας επιτρέπουν να έχουμε μία υπέροχη αρωματοθεραπεία-περιποίηση στο σπίτι μας με λίγα χρήματα!

1. Nourishing Shower Gel


Κρεμώδες και ενυδατικό αφρόλουτρο.Σε αντίθεση με άλλα αφρόλουτρα,τα ενυδατικά συστατικά του Dove με τεχνολογία Nutrium Moisture διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος,ενυδατώνοντάς το . Η επιδερμίδα μυρίζει πολύ διακριτικά, αν προσθέσετε λίγη ενυδατική της ίδιας σειράς θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο.
2.Beauty Cream Wash


Είναι ένα ενυδατικό κρεμοσάπουνο για τα χέρια. Πλένεις τα χέρια σου και μυρίζει βανίλια εκτος του οτι τα αφηνει τοοσο απαλα!

 3.Deep Care Complex Nourishing Lotion

Έχει το ίδιο τέλειο άρωμα βανίλιας που εχει ολη η σειρα, με λεπτόρευστη υφη. Προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση παρόλο που είναι λεπτόρευστη,απορροφάται άμεσα-κάτι που με βολεύει πολύ τον χειμώνα! Τη λάτρεψα για χρήση μετά από κάθε ντουζ  αφηνει το δερμα να μυριζει εκπληκτικα 

4.Body Cream

Χαρίζει εντατική ενυδάτωση στα σημεία που τη χρειάζονται και γενικα σε ολο το σωμα! Απορροφάται εύκολα και νιώθεις πραγματικά την επιδερμίδα σου super ενυδατωμένη. Μου αρέσει περισσότερο από τις κρέμες σώματος ειδικα τον χειμωνα που νιώθω αφυδατωμένη την επιδερμίδα μου. Η ποσότητα είναι τεράστια, και το αρωμα ΥΠΕΡΟΧΟ !!!!Αν το μυρίσετε θα κολλήσετε κι εσείς!


5. Deep Care Complex Hand Cream


Περιποιείται απαλά τα ταλαιπωρημένα χέρια χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Την εχω καθε μερα στην τσαντα μου! Μια μικρη ποσοτητα στα χερια αρκει ! 



Αυτη ηταν λοιπον η δικη μας εμπειρια dove ! Ειναι προιοντα που βρηκαν ευκολα την θεση τους στην καθημερινη μας περιποιηση!

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει προιόντα της Dove; 
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά; 
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα,  κάντε κλικ εδώ. Ειμαι σιγουρη θα τα αγαπήσετε κι εσείς!







2 σχόλια:

Unknown είπε...

Χρησιμοποιω πολύ τα αφρολουτρα τους που μου αρεσουν παρα πολυ και τα αποσμητικα που και απο αυτα ειμαι πολυ ικανοποιημενη!!!!!!

Δήμητρα By Mon Fabuleux Destin Blog είπε...

Απο τις πιο αγαπημένες μυρωδιές!