Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

REVIEW Ντεμακιγιαζ προσωπου


1. BIOTEN 
Οταν αφησα τα μαντιλακια για να δοκιμασω γαλακτωμα ντεμακιγια ηταν το πρωτο γαλακτωμα που χρησιμοποιησα!
Αφαιρει με μεγαλη ευκολια ακομη και αδιαβροχη μασκαρα ,επισης μου αρεσε παρα πολυ η μυρωδια του! παρατηρησα ομως οτι μου προκαλουσε λιγο τσουξιμο στα ματια!Αυτο ειναι το λιγο μειον που ειχε!Γενικα εμπιστευομαι αρκετα την bioten εχει αρκετα καλα προιοντα περιποιησης προσωπου!

2.LOREAL: το επομενο γαλακτωμα ντεμακιγιαζ που χρησιμοποιουσα μεχρι προσφατα ηταν αυτο της Loreal. Ειχα μεινει ικανοποιημενη τοσο τοσο απ'το ποσο καλα καθαριζε το προσωπο αλλα και το οτι δεν μου ειχε προκαλεσει κανενα προβλημα στα ματια.. Αλλα..απο τοτε που το χρησιμοποιουσα ειχα παρατηρησει πως το προσωπο μου ειχε γεμισει σπυρακια απο εκει που ειχα ενα δυο και σπανια! Tονιζω πως αυτο συναιβει στην δικη μου επιδερμιδα και δεν ειναι αναγκαιο να συμβει σε ολες τις επιδερμιδες.  Η loreal ειναι μια μαρκα που πιστευω εχει πολυ καλα προιοντα.

3. BYPHASSE 
Ειπα να δοκιμασω και κατι διαφορετικο καινουργιο με βιταμινη! Ε λοιπον με αυτο το γαλακτωμα πετυχα την σωστη ενυδατωση  αλλα....με δυσκολευει τοσο πολυ για να βαλω την μασκαρα ακομα και σκουρες σκιες!
Δεν θελω να χρησιμοποιησω παλι μαντηλακια γ αυτο αν εχετε καποιο να μου προτινετε εσεις γραψτε μου σε σχολιο! εχω ακουσει και γι αυτο της APIVITA οτι ειναι αρκετα καλο αν ξερετε κατι πειτε μου

φιλακια a lottttttt <3

2 σχόλια:

ΜΑΡΙΑ Π. (BeautyGirl) είπε...

Καλησπέρα Έφη! Μόλις ανακάλυψα το όμορφό σου blog και φυσικά έγινα αναγνώστριά σου! Εγώ έχω το γαλάκτωμα και όλη την πράσινη σειρά της bioten. Είναι πολύ καλά όλα τα προϊόντα της bioten και έχω αγοράσει και δοκιμάσει αρκετά.

εφη καπ είπε...

Γεια σου Μαρια μου! Σε ευχαριστω πολυ για το ομορφο σου σχολιο και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!:) Αυτο το καινουργιο της bioten σε ενοχλει στα ματια?