Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Πως να βγαλεις λεφτα απο το Internet και facebook

Ενα post λιγο διαφορετικο απο τα αλλα...


H αληθεια ειναι πως υπαρχουν πολλοι τροποι για να βγαλεις λεφτα απο το internet . Ειδικα στο εξωτερικο υπαρχουν απειρα προγραμματα και τροποι που μπορουν να αποφερουν πολλα κερδη.   


Τι ισχύει στην Ελλάδα ομως: Θα σας αναφερω μερικες ιδεες/τροπους απο τους οποιους εχω μεινει ικανοποιημενη και προτεινω σε φιλους και συγγενεις μου.

Κερδιζοντας χρηματα απο:



1)Μεσω του affiliate marketing που θεωρω το πιο ικανοποιητικο μέσο για να αποκτησεις χρηματα Η καλυτερη εταιρία για εμενα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και έχει κερδίσει γενικοτερα την εμπιστοσύνη  χρηστών είναι η clickbanner και η linkwise.

Πως κερδίζεις χρήματα: Προωθείς υπηρεσίες ή το προϊόν του διαφημιζόμενου στο δίκτυο ( clickbanner!η linkwise ) με ειδικά Links που καταδεικνύουν από πού προέρχεται ο επισκέπτης. Αν ο Επισκέπτης πραγματοποιήσει την προσυμφωνημένη ενέργεια που αναφέρουμε πιο πάνω, τότε παίρνεις ποσοστό των κερδών (επίσης προαποφασισμένο).

Αξίζει; Ορισμένοι ζουν από αυτό. Η ποικιλία στους διαφημιζόμενους, σου παρέχει την δυνατότητα να πειραματιστείς. Δεν χάνεις τίποτα.

 Θεωρω την clickbanner! αρκετα αξιοπιστη οσο και την linkwise .  Αξιζει να ασχοληθεις για να κερδισεις καποια χρηματα. 

Σας δινω εδω τα link αν σκοπευεις να κανεις εγγραφη και να ξεκινησεις:


1. clickbanner.gr


2. join linkwise.gr





Οσο αφορα το Facebook: (ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ BLOG)
Αν διαθετεις καποια σελιδα με αρκετα μελη η εσυ ο ιδιος εχεις αρκετους φιλους μπορεις να ποσταρεις τα link που θα βρεις στην  clickbanner και να κερδιζεις απο εκει! 

π.χ 1) μια διαφημιση μπορει να ειναι τυπου κλικ αυτη -> μεθοδος κλικ 
2)αλλη τυπου να κανεις like εδω->facebook like 
3)αλλη να κανεις εγγραφη σε παιχνιδι εδω->  game



Συνοψηζοντας λοιπον ειτε εχεις blog ειτε facebook ειτε facebook page κανεις μια εγγραφη (ειναι δωρεαν) στην clickbanner και ξεκινας να ποσταρεις οποια link θες εσυ απο τις καμπανιες που εχει. Οι πληρωμες γινονται 2 φορες τον μηνα!
Οτι και αν προτιμησεις καλη τυχη και καλα κερδη!






1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Υπάρχουν κάποια καλά βίντεο που σου εξηγούν πώς να βγάλεις λεφτά από το ιντερνετ με τον ποιό πάνω τρόπο απλά λίγο ποιό λεπτομερός και με πολλές καλές τακτικές σε όλα τα σημεία που δυσκολευουν τους περισσότερους και δεν τα καταφέρνουν από αυτό ξεκίνησα και εγώ.
www.onlineinternetmarketingblog.com

Ακόμα σου εξηγά και κάποια πράγματα στο Εισαι άσχετος
Δημήτρης Ττεραλλής
dimitris.15@live.co.uk