Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Beautytestbox Απριλιου!




Beautytestbox Απριλιου! Σαν πρωτη εντυπωση εχω να πω πως ενθουασιαστηκα αρκετα! Μονο η αγωνια που εχεις να δεις τι κρυβεται μεσα στο κουτι....!!!sursprise!
Το κουτι το πληρωσα 13 ευρω διοτι επελεξα ως μεσω αποστολης την αντικαταβολη και ειχε 10 + 3 ευρω για τα εξοδα αποστολης!
Παρακατω εχω την περιγραφη των προιοντων που στελνει η εταιρια μεσα σε ενα ομορφο φακελακι!





Χρησιμοποιησα ολα τα προιοντα και εκανα αγαπημενο μου το λαδακι καταπραυνσης και εξισορροπησης SAN SOUCIS ενυδατωσε παρα πολυ καλα το δερμα μου και ειχε μια ηπεια ομορφη μυρωδια! Δεν περιεχει parabens και ειναι 40 ml! Αρκετα ικανοποιητικη ποσοτητα!

Επισης μου αρεσε παρα πολυ η ποιοτητα απτο μανο jessica κρατησε περιπου 4 μερες στα νυχια μου χωρις top coat! 

To top coat ceche vite το χρησιμοποιησα σε μερικα νυχια ωστε να δω την διαφορα αλλα για να ειμαι ειλικρινης μπορει να στεγνωσε τα νυχια μου αλλα δεν κρατησε το μανο περισσοτερα απο τα αλλα νυχια που δεν ειχα βαλει top coat!

Επισης μου αρεσε πολυ το παλετακι των σκιων καθως ειναι στα χρωματα που φοραω και ειναι ιδανικο για ενα smokey look! Να προσθεσω οτι χωρις βαση ματιων δεν κρατανε πολυ στο δικα μου ματια..

Τα travel size σαμπουαν & κοντισιονερ απο την Mastic spa: Τα χρησιμοποιησα μαζι, Το σαμπουαν μου αρεσε παρα πολυ εκανε πολυ αφρο και μυριζε καταπληκτικα ισως το αγορασω και σε κανονικο μεγεθος! Με το κοντισιονερ δεν εμεινα τοσο ικανοποιημενη για δυο λογους : Δεν μου αρεσε αρκετα η μυρωδια του και επισης δεν μαλακωσαν αρκετα τα μαλλια μου!

Τελος να ξανα πω πως εμεινα πολυ ευχαριστημενη με την εμπειρια μου με την Beautytestbox! Πιστευω τα 13 ευρω δεν πηγαν χαμενα και σιγουρα θα κανω συνδρομη και τον επομενο μηνα! Τα κουτακια που στελνουν ειναι φανταστικα και πολυ πρακτικα! Σκεφτομαι οταν μαζευψω πολλα να τα κολλησω και να φτιαξω μια συρταριερα για καλλυντικα! :)

Επισης μου αρεσε αρκετα που υπηρχε ερωτηματολογιο στην σελιδα για τον τυπο μαλλιων/δερματος κτλ ωστε να διαλεξουν προιοντα που να ταιριαζουν στον τυπο και στα χρωματα σου! 

αν θελετε να βρειτε και εσεις το beautytestbox:  beautytestbox




2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αχ αχ αχ τελικά θα το παραγγείλω κι εγώ...Να σου πω την αλήθεια μόνο οι σκιές που είχε μέσα δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα...Με γεια σου όμως!!Καλοφόρετα!!

εφη καπ είπε...

Σε ευχαριστω πολυ πολυ! Πραγματι ειναι καπως μουντες για καλοκαιρι αλλα κανω αρκετες φορες smokey Eye οποτε δεν ειχα προβλημα, αυτο που με πειραξε ηταν οτι δεν κρατανε αρκετα οπως αναφερα ! Τα υπολοιπα τα βολευτηκα αρκετα ομως! Αν παραγγειλεις τελικα, στειλε μου να μου πεις <3 :)φιλακια!