Σάββατο 4 Μαΐου 2013

REVIEW: Αντηλιακό με χρώμα AVENE SPF:50

Μιας και οι ζεστες ξεκινησαν για τα καλα ας μιλισουμε για αντηλιακα :)
Το συγκεκριμενο αντηλιακο κυκλοφορει με χρωμα και χωρις χρωμα. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Αντηλιακή κρέμα με δείκτη 50+ για πολύ υψηλή προστασία και μακιγιάζ. Ιδανικό για δέρμα με ανομοιόμορφο χρώμα, πολύ ανοιχτόχρωμο και υπερευαίσθητο στον ήλιο. Με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και χρυσαφένιο χρώμα. Πολύ ανθεκτικό στο νερό. Υποαλλεργικό και μη φαγεσωρογόνο προϊόν, χωρίς paraben, με καταπραϋντικές ιδιότητες.

Ενδείξεις:
• Για πολύ υψηλή προστασία και μακιγιάζ του δέρματος
• Ιδανικό για δέρμα με ανομοιόμορφο χρώμα
• Ιδανικό για δέρμα υπερευαίσθητο στον ήλιο, πολύ ανοιχτόχρωμο και λευκό, που κοκκινίζει και καίγεται πάντα στον ήλιο
• Για κάθε δέρμα που εκτίθεται σε έντονη ηλιοφάνεια

Χαρακτηριστικά:
• Πολύ υψηλή προστασία από τις UVB και UVA που παραμένει σταθερή και αποτελεσματική με την πάροδο του χρόνου
• Με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
• Με καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες
• Το χρυσαφένιο χρώμα της μακιγιάρει, φωτίζει και ομορφαίνει το χρώμα του προσώπου
• Πολύ ανθεκτικό στο νερό
• Υποαλλεργικό και μη φαγεσωρογόνο προϊόν, κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα


Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:
Το συγκεκριμενο πριον το αγορασα διοτι εχει χρωμα και υψηλο δεικτη προστασιας οπως χρειαζεται για το προσωπο.Ηθελα να αποφυγω make up στην παραλια και να βαζω ενα αντηλιακο με χρωμα!
Γ αυτη την δουλεια λοιπον δεν εμεινα ικανοπιημενη καθως δεν απλωνεται ομοιομορφα στο δερμα μου. (Σε αλλα σημεια φαινεται να φοραω μια ιδεα make up σε αλλα οχι) Επισης εχει μια ελαφρια καλυψη ,να μου πεις αντηλιακο ειναι δεν μπορει να καλυπτει σπυρακια κτλ.Απλα δεινει ενα χρωμα στο προσωπο. Επισης στο δικο μου δερμα επεσε λιγο λιπαρο
. Παρ'ολα αυτα μου αρεσει γιατι εχει 50 δεικτη προστασιας ιδανικο για το δερμα και το προσωπο,ειναι καταλληλο για ευαισθητα προσωπα και δεν περιεχει paraben.Βρηκα αρκετα πρακτικη και προσεγμενη την αντλια του και θα ελεγα οτι βολευει παρα πολυ.  Επισης λατρευω την μυρωδια του,ειναι ηπεια μυρωδια αλλα αρκετα ευχαριστη. 

Το προιον το ειχα αγορασει πέρυσι απο τα hondos center  γυρω στα 15 ευρω αν θυμαμαι καλα
Τωρα μπορειτε να το βρειτε αρκετα πιο οικονομικα online 
Δειτε στο skroutz πατωντας εδω


Θα μου αρεσε να δοκιμασω και καποιο αλλο αντηλιακο προσωπου με χρωμα και για ματ αποτελεσμα .Εχετε καποιο να μου προτεινετε? Εσεις εχετε δοκιμασει το συγκεκριμενο προιον και αν ναι πως σας φανηκε? Γραψτε μου αν θελετε στα σχολια!
Φιλια πολλα,
Εφη

3 σχόλια:

Claire D. T είπε...

Πολύ ωραίο review!! Δεν την έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη αλλά γενικά επειδή χρειάζομαι αρκετή κάλυψη δε μου αρέσουν τα αντηλιακά με χρώμα :)

Καλή Ανάσταση
Φιλιά
http://notebookofclaire.blogspot.gr/

Allure lab είπε...

Ειναι παρα πολυ καλο! εχει πολύ καλα προιοντα η avene! Σε ακολουθω (+ like you FB), αν θες κανε μια επίσκεψη και απο μενα, thanx www.allurelab.blogspot.gr

Μαρια Παπαπέτρου είπε...

Ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει εδώ και πολύ καιρό.. Εκτός του ότι κάηκα, το δέρμα μου γέμισε κοκκινίλες και ανέβασα πυρετό. Τελικά σύμφωνα με τον γιατρό μου αποδείχθηκε οτι το συγκεκριμένο προιόν προκαλεί αλλεργία που οφείλεται στα ρινίσματα ψευδαργύρου που περιέχει σε υπερβολικό ποσοστό.