Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

REVIEW: Scum Soaps - Face Cream with Eucalyptous & Lavender


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΛΕΒΑΝΤΑ!

Μια ευχαριστη εκπληξη για εμενα η χειροποιητη ενυδατικη κρεμα προσωπου 

Η Scum Soaps LLC είναι μια εταιρία που εδρεύει στην Αμερική και ειδικεύεται στην παρασκευή χειροποίητων φυσικών καλλυντικών προϊόντων. Οι ενυδατικές της κρέμες προσώπου έχουν ως κύριο συστατικό τους το Shea Butter, ιδιαιτέρως γνωστό παγκοσμίως για τις άκρως ευεργετικές ιδιότητές του, όπως η ενυδάτωση, η εξομάλυνση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, η επούλωση μικρών πληγών και εγκαυμάτων, η μείωση κηλίδων, αλλά και ακμής . 

Διαθέσιμες ενυδατικες κρέμες που υπαρχουν ειναι:.
1.Ευκάλυπτος - Λεβάντα
Ενυδατική κρέμα προσώπου ιδανική για ξηρές, ευαίσθητες επιδερμίδες με αντιγηραντική δράση με Βούτυρο Καριτέ,Έλαιο Ευκάλυπτου,Έλαιο Βερίκοκου,Έλαιο Αβοκάντο,Έλαιο Λεβάντας,Έλαιο Δεντρολίβανου.
2.Λεμόνι - Λεβάντα
Ενυδατική κρέμα προσώπου ιδανική για κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες με Βούτυρο Καριτέ,Έλαιο Λεμονιού,Έλαιο Βερίκοκου,Έλαιο Αβοκάντο,Έλαιο Λεβάντας.
3.Τριαντάφυλλο - Πορτοκάλι
Ενυδατική κρέμα προσώπου ιδανική για ξηρές, ευαίσθητες επιδερμίδες με αντιγηραντική δράση με Βούτυρο Καριτέ,Έλαιο ξύλου Τριανταφυλλιάς,Έλαιο Πορτοκαλιού,Έλαιο Βερίκοκου,Έλαιο Αβοκάντο.


Μια ευχαριστη εκπληξη για εμενα η χειροποιητη ενυδατικη κρεμα προσωπου καθως αγαπαω τα προιοντα που ειναι φτιαχμενα με φυτικα συστατικα! 


Την αγαπησα γιατι:
  • Δεν αφηνει ιχνος λιπαροτητας
  • Αφηνει το προσωπο ενυδατωμενο απο το βραδυ που την χρησιμοποιω μεχρι το πρωι , το προσωπο μου ειναι πιο ενυδατωμενο απο ποτε!
  • Ειδα βελτιωση στην υφη του προσωπου μου
  • Δεν βαραινει καθολου το προσωπο
  • Η συνθεση της ειναι ελαφρια παροτι εχει πλουσια υφη
  • Με ευχαριστει ιδιαιτερα η μυρωδια
  • Ειναι 100% φυτικο προιον
Διατίθεται σε συσκευασία 113 ΓΡ.
ΤΙΜΗ €17,50

Την συγκεκριμενη κρεμα την χρησιμοποιω πρωι-βραδυ (ακομη και αν εχω λιπαρο/μικτο προσωπο). Μιας και πρόκειται για χειροποίητο προϊόν τη συστήνω ανεπιφύλακτα και ομολογώ πως κατά πασα πιθανότητα θα γίνει η αγαπημένη μου!!

Ενδείκνυται η διατήρησή της στο ψυγείο, μιας και πρόκειται για 100% φυτικό προϊόν που δεν περιέχει χημικά, γεγονός που κάνει πιο ευχάριστη τη χρήση του, μιας και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στην επιδερμίδα κατά τη χρήση.

Πληροφοριες μπορειτε να βρειτε εδω:
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το www.blackafricansoap.gr.
Σελιδα στο Facebook εδω





2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ ωραία φαίνεται!!Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φυτικά καλλυντικά!!Οπότε μάλλον θα την δοκίμαζα...Και είναι και σε διπλασια ποσότητα από τις κανονικές οπότε δεν λες ότι είναι και πολύ ακριβή..

Unknown είπε...

πολυ καλη παρουσιαση


http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/