Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Διαγωνισμος Kiten Beauty & Healthy Scoop ,10 τυχεροι

Διαγωνισμος με δωρο 10 κουτια οφθαλμοκαλλυντικων kiten beauty!

10 Τυχεροι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις σταγόνες ομορφιάς της Kiten Beauty!


Συμπληρωστε την φορμα παρακατω για να παρετε μερος!


Τα μάτια ταλαιπωρούνται και αφυδατώνονται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με αποτέλεσμα να δείχνουν, κόκκινα, κουρασμένα και να τα νοιώθουμε βαριά. Ο ήλιος, η άμμος και η θάλασσα τα καταπονούν χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Γιατί? Γιατί θέλουν και αυτά την οφθαλμοκαλλυντική περιποίησή τους. Κερδίστε και περιποιηθείτε τα καθημερινά όπως τους αξίζουν!







a Rafflecopter giveaway

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

REVIEW: Ξηρο σαμπουαν GIRLZ ONLY

Γεια σας κοριτσια!!! Πριν ξεκινησω να πω οτι γνωρισα αρχικα τα ξηρα σαμπουαν μεσω της syoss αλλα τωρα που δοκιμασα το συγκεκριμενο, εχω να πω οτι δεν υπαρει μετρο συγκρισης!

Girlz Only Dry Shampoo – Ξηρό Σαμπουάν 150ml


1. Εχει απιστευτη λουλουδενια μυρωδια 
2. Η μυρωδια του διαρκει αρκετες ωρες, (πολυ περισσοτερες απο οτι διαρκουσε της syoss)
3. Απορροφαει την λιπαροτητα,δειχνοτς τα μαλλια φρεσκολουσμενα και φρεσκομυρωδατα!
4.Δεν παρατηρησα καποια φαγουρα σε αντιθεση με αυτο της syoss


Σε καθε περιπτωση το συγκεκριμενο προιον ανεβασε πολυ ψηλα τον πηχη και το προτιμω απο αυτο της syoss

Σαν ατνητικο θα ελεγα πως μπορει να θεωρηθει η τιμη καθως κοστιζει  6,90

hazy
το προιον που εχω εγω ειναι η συγκεκριμενη μυρωδια

κυκλοφορει και σε αλλες δυο:
party

dawn

Μου αρεσει αρκετα η ιδεα του ξηρου σαμπουαν καθως λιγο πολυ ολο και καποια στιγμη θα φανει σαν το απομηχανης Θεο και θα μας βολεψει! Ειδικα σε κοπελες που εχουν πολυ λιπαρα μαλλια ειναι μια πολυ καλη λυση!

Μπορειτε να τα βρειτε στο site τους εδω 
και στο facebook εδω


Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Review Φαρμακείο Τριανταφύλλου Mario badescu, Caudalie, I Love cosmetics

Παμε να πουμε δυο λογια για το φαρμακειο..Το φαρμακείο Τριανταφύλλου βρίσκετε στο Αγρίνιο αλλά τώρα φροντίζει να έχει το δικό του online shop ωστε να μπορει να στελνει προιοντα σε ολη την Ελλαδα.. Σε περιπτωση που ενδιαφερεστε για τα προιοντα μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι τους στο facebook page τους εδω

Ρωτησα καποια πραγματα την ιδιοκτηκτρια για το φαρμακειο και μου ειπε:
 έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα καλλυντικα και ψάχνουμε πάντα τις καλύτερες εταιρείες (high end ως επι τω πλειστω) με την καλύτερη σύσταση και ακίνδυνα συστατικα! Πάντα cruelty free , no animal testing!! Υπαρχει φιλοσοφία και πίσω απο το φαρμακείο και πίσω απο τις εταιρείες ! Πάντα κοιτάξω να βλέπω τον πελάτη ως μεμονωμένη περίπτωση, να εξετάσω τις ανάγκες του δέρματος και να μην πουλάω για να πουλησω!

Πραγματικα περιμενω πως και πως το e-shop τους και αν κρινω απτ'ην ποση αγαπη μου ηρθαν τα προιοντα τυλιγμενα τα προιοντα και σε νεσεσερ κτλ στα χερια μου, μπορω να βγαλω τα ιδια συμπερασματα!

Μερικες απ'τις εταιριες που εχει το φαρμακειο ειναι: Caudalie, Mario Badescu, Get Fresh, Tiki Monoi Tahiti, I Love cosmetics, Roger et Gallet, Frezyderm, Korres, Vichy,  La Roche Posay κτλ




body butter coconut & cream I love cosmetics 200ml

body butter coconut & cream I love cosmetics 200ml

Μπηκε στα αγαπημενα του μηνα και οχι τυχαια,καθως ειναι το καλυτετο body butter που εχω δοκιμασει, ειχα ακουσει για τα προιοντα της I love οτι μυριζουν φαναστικα και οντως μυριζουν απιστευτα! Το χρησιμοποιω καθε φορα μετα το μπανιο και αφηνει το δερμα απαλο σαν μωρου χωρις να αφηνει λιπαροτητα! Το συστηνω ανεπιφυλαχτα  τρελαινομαι να δοκιμασω και τα υπολοιπα body butter της ιδιας σειρας! <3



Προιοντα  Mario badescu & Cadaulie

Δεν ειχα ξανα δοκιμασει καποιο προιον απτις συγκεκριμενες εταιριες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη που τις γνωρισα και δοκιμασα! Οι εταιριες αυτες θα ελεγα οτι αντιπροσωπευουν την ποιοτητα στα καλλυντικα! Μαλιστα καπου διαβασα πως πολλα μοντελα στην Αμερικη χρησιμοποιουν προιοντα mario badescu! 




 Mario Badescu Body lotion with apricot

Απιστευτη υφη απιστευτη μυρωδια! Η μυρωδια στο δερμα διαρκει παρα πολλες ωρες καθως το δερμα μενει ενυδατωμενο και απαλο! 

Mario badescu shower gel

Εκανε πολυ σαπουναδα εχει μια μυρωδια καθαριοτητας και φρεσκαδας

 Mario badescu hydrting hand cream

Απαλη κρεμουλα για τα χερια, καταλαβαινετε αμεσως μεγαλη διαφορα! Τα δικα μου χερια ειναι καπως ξηρα και αγρια , οταν χρησιμοποιω την κρεμουλα αυτη ειναι αγνωριστα! επισης απορροφαται πολυ γρηγορα χωρις να αφηνει λιπαροτητα!


 Caudalie λαδακι για μαλλια σωμα και προσωπο!

Οταν παρελαβα το δεμα απτο φαρμακειο και το ανοιξα μυρισε υπεροχα και μυριζει μεχρι σημερα λες και το ανοιξα τωρα! Η μυρωδια λοιπον πουεχει μεινει και μυριζει ειναι απο αυτο το λαδακι! Το λατρεψα κοντευω να το τελειωσω το χρησιμοποιω και στο σωμα και στα μαλλια ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ! 

Caudalie hand & nail cream

Οσες θελετε μια κρεμουλα που να αφηνει τα χερια μαλακα σαν μωρου φρεσκομυρωδατα και χωρις ιχνος λιπαροτητας απτο πρωτο δευτερολεπτο βρηκαμε την κρεμουλα σας! 

Caudalie foundation(δειγμα)

Χρησιμοποιησα το δειγματακι αν και δεν ειμαι υπερ των δειγματων για review καθως δεν μπορεισ να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη ! Λοιπον το δοκιμασα δυο φορες ,θα ελεγα οτι εχει μετρια προς μικρη καλυψη και μου αφησε λιπαροτητα στο δερμα μου!
Η αποχρωση ηταν πολυ σκουρα για εμενα !


Mario Badescu  hyaluronic eye cream



ευχαριστω πολυ το φαρμακειο Τριανταφυλλου για τα υπεροχα καλλυντικα που μου εστειλε! <3



Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

REVIEW προιοντα KYANA

Σημερα θα μιλησουμε για τα επαγγελματικα προιοντα της εταιρειας KYANA που δεν ειχα ξανα δοκιμασει αλλα απτην στιγμη που τα δοκιμασα τα χρησιμοποιω διαρκως..

Οπως παντα ξεκιναω με το προιον που ξεχωρισα και αγαπησα πολυ

1.Μασκα αναζωογονησης σειρα Herboria ΜΑΧ για τα μαλλια 250ml

Ειναι πλεον η μασκα που λατρευω και εγω και τα μαλλια μου ! Αφηνει τα μαλλια τοσο απαλα και ενυδατωμενα,πρωτη φορα τα βλεπω να δειχνουν τοσο υγειη μετα απο πολυ καιρο.Επισης μυριζει υπεροχα και το αρωμα στα μαλλια διαρκει.Την αφηνω 3-4 λεπτα και κανει τα θαυματα της!Πολυ σημαντικο οτι αφηνει τα μαλλια αναλαφρα και δεν τα βαραινει! Σιγουρα θα την ξανα αγορασω! 

2. Dandful & Oily Hair Shampoo  σειρα Life box 250ml

Δρα οντως στην λιπαροτητα των μαλλιων μεχρι και την 3 - 4 μερα κρατησε στα δικα μου μαλλια.Το αρωμα της μασκας που μιλησα πριν μου αρεσε περισσοτερο αλλα και αυτο ειναι ευχαριστω και διαρκει! Πιστευω θα λυθει το προβλημα πολλων με τα λιπατα μαλλια!

3.spray αναδόμησης δύο φάσεων ColourProtect  σειρά Life Box 100ml

Αναδομεί τα αδύναμα μαλλιά αναπληρώνοντας τα χαμένα συστατικά της τρίχας και τους χαρίζει υγεία και μεταξένια λάμψη χωρίς να τα βαραίνει. Αφηνει μια υπεροχη μυρωδια ,το χρησιμοποιησα και σε στεγνα μαλλια και σε νωπα μετα το μπανιο ,εξισου ωραια λυση για την παραλια ωστε να μην αφυδατωνονται τα μαλλια απτο ηλιο.


4.σαμπουάν αναδόμησης με λάδιArgan σειρά Herboria ΜΑΧ 250ml
Ειναι το προιον που με ενθουσιασε λιγοτερο μιας και δεν εκανε πολυ αφρο, χρειαστηκα αρκετη ποσοτητα  ωστε να  γινει ενας σεβαστος αφρος, παρολα αυτα ειχε εξισου ωραιο αρωμα και σε συνδυασμό με την μασκα που προανεφερα αφηνει τα μαλλια υπεροχα!


Τα προϊόντα της εταιρίας μαζί με επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site www.kyana.gr, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της εταιρίας και στη σελίδα τους στο facebook εδω

Συνολικά, μπορώ να πω, πως με άφησαν πολύ ικανοποιημένη και τα 4 προϊόντα που δοκίμασα. Ποια η δική σας γνώμη για τα προϊόντα της KYANA, εάν τα έχετε δοκιμάσει; Αν όχι, θα τα δοκιμάζατε;
Σας φιλώ,







Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Φροντίδα μετά τον ήλιο

Δεν χωράει καμία αμφιβολία πλέον για το γεγονός πως η έκθεσή μας στον ήλιο πρέπει να γίνεται με μέτρο και αφού λάβουμε όλα τα αντιηλιακά μέτρα. Όμως, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, είναι πολύ σημαντικό να περιποιηθούμε σωστά την επιδερμίδα μας, ώστε να τη βοηθήσουμε να επανέλθει πιο γρήγορα στην κατάσταση όπου ήταν πριν την ηλιοθεραπεία. Aν, μάλιστα, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα όπως ξηρότητα, αφυδάτωση, κοκκινίλα και ξεφλούδισμα, τότε σίγουρα πρέπει να δράσουμε εγκαίρως. Aς δούμε, λοιπόν, ποιες φυσικές συνταγές και λύσεις μπορούν να βοηθήσουν! 



Eίναι το πιο συχνό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Aν δεν βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να αποκτήσει ξανά τα φυσιολογικά ποσοστά υγρασίας που πρέπει να έχει, θα εμφανιστούν γραμμές και λεπτές ρυτίδες. 


Tο ερύθημα, όπως λένε οι δερματολόγοι, είναι ένα σημάδι που δηλώνει ότι η επιδερμίδα σας ταλαιπωρήθηκε στον ήλιο, την αφήσατε απροστάτευτη ή το παρακάνατε με το χρόνο έκθεσης. Eμφανίζεται συνήθως στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, αλλά όχι μόνο.


Πρόκειται για το φυσιολογικό επακόλουθο του εγκαύματος από τον ήλιο. Eμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα στα ευαίσθητα σημεία του προσώπου (κυρίως στη μύτη) και στα σημεία του σώματος όπου οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα (π.χ. ώμους, πλάτη κ.α.). 




Nα απαλλάσσετε γρήγορα την επιδερμίδα σας από το αλάτι ή το χλώριο ξεπλένοντάς τη με καθαρό νερό (αφήνοντάς τα να στεγνώνουν πάνω σας κάτω από τον ήλιο, ευνοείτε την αφυδάτωση του δέρματός σας). Eπίσης, να πίνετε αρκετό νερό (10 ποτήρια τουλάχιστον καθημερινά).

Σε 30 ml κρέμα βάσης καλέντουλα, προσθέστε τα εξής αιθέρια έλαια: 6 σταγόνες τριαντάφυλλο, 8 σταγόνες γερμανικό χαμομήλι και 4 σταγόνες σάνδαλο. Aπλώνετε την κρέμα καθημερινά στην επιδερμίδα σας, μετά το ντους. 

 Δροσιστική, καταπραϋντική. 
Aναπλαστικό, ανανεωτικό. 
 Eνυδατική.




Να καταναλώσετε αρκετό νερό και φρέσκους χυμούς, πλούσιους σε βιταμίνες, που θα συμβάλουν ώστε το δέρμα να επανέλθει πιο γρήγορα στην κανονική κατάσταση (πριν την έκθεση στον ήλιο). Κάντε ένας ντούς με χλιαρό-κρύο ωερό και απλώστε ένα καταπραϋντικό ενυδατικό προϊόν για μετά τον ήλιο ή την εναλλακτική θεραπεία που σας προτείνουμε. Μη φορέστε στενά ρούχα, που πιέζουν το δέρμα.

Σε 50 ml τζελ aloe vera, προσθέστε 10 σταγόνε αιθέριο έλαιο φερμανικό χαμομήλι και 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντα. Απλώστε το μείγμα πάνω στην επιδερμίδα που έχει κοκκινίσει και αφήστε ελεύθερο το δέρμα, ώστε να το απορροφήσει.

επουλωτικό, κατευναστικό
 ενυδατική, επουλωτική, καταπραϋντική
 δροσιστικό, αντιφλογιστικό. 



 Kαλύτερα να το προλάβετε με τη σωστή αντιηλιακή προστασία. Σε αντίθετη περίπτωση, βοηθήστε την επιδερμίδα σας με άφθονη ενυδάτωση και, βέβαια, όσο διαρκεί το ξεφλούδισμα, φροντίστε να μην εκτίθεστε για πολλή ώρα στον ήλιο.

Σε 50 ml λάδι υπερικό (hipericum perforatum, γνωστό και ως λάδι Aγ. Iωάννου ή βαλσαμόλαδο), προσθέστε 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα και 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο σάνδαλο. Aπλώστε το λάδι πάνω στο σημείο που έχει ξεφλουδίσει. 

 Kαταπραϋντικό. 
 Kαταπραϋντική, ηρεμιστική.


Tα συστατικά που αναφέρονται στις συνταγές μπορείτε να τα βρείτε σε φαρμακεία που διαθέτουν ομοιοπαθητικά φάρμακα ή σε μαγαζιά με οικολογικά προϊόντα.


vita.gr

REVIEW: (DALON) προιοντα Biokal

Ηello beauties!! τι κανετε?
Μου ζητησατε να κανω οσο το δυνατον γρηγοροτερα το review μου και να το λοιπον!

Για οσες δεν γνωριζουν η Biokal Cosmetics είναι Ελληνική εταιρεία που παρασκευάζει και συσκευάζει τα προϊόντα περιποίησης Dalon


Αρχικα να πω οτι αγαπω τα προιοντα αυτα γιατι αρχικ αρχικα ειναι ελληνικα!


Σημερα λοιπον review εχουμε την σειρα Dalon




1. μασκα προσωπου και σωματος με αργιλο  150ml



ξξξξξΑν ειδατε τα αγαπημενα του μηνα θα το διαβασατε ηδη ποσο την αγαπησα την συγκεκριμενη μασκα!Λογω του μικτου/λιπαρου δερματος μου πρεπει να χρησιμοποιω αργιλο καθως "παιρνει" την περιττη λιπαροτητα του δερματος και καθαριζει σε βαθος του προσωπου!
Βλεπω μεγαλη διαφορα οταν την χρησιμοποιω, Θελει να την αφησεις 10-15 λεπτα στο προσωπο ,επειτα ξεραινετε και φευγει πολυ ευκολα με νερο. Πλεον το εχω καθιερωσει 2 φορες την εβδομαδα να την χρησιμοποιω ! 

2. Baby oil 250ml
Οπως βλεπετε το χρησιμοποιησα στην παραλια ,εχει πολυ ωραια μυρωδια! Περιέχει βιταμίνη Ε, χαμομήλι και καλέντουλα και είναι κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες.Ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ την αφήνει πολύ απαλή σαν βελούδο. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι απορροφάται εύκολα σε σχέση με άλλα τέτοιου είδους προϊόντα και δεν αφήνει έντονα την αίσθηση λιπαρότητας.

3.Βαζελινη βανιλια & σοκολατα 200ml (η καθε μια)



Οι συγκεκριμένες περιέχουν βιταμίνη Ε, λάδι χαμομηλιού και λάδι καλέντουλας. Μυριζουν φα-ντα-στι-κα σου ερχεται να τις φας με την τοσο ωραια μυρωδια που εχουν! Είναι κατάλληλες ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. 


Ενυδατώνουν σε βάθος και θρέφουν την επιδερμίδα σε σημεία που έχουν τάσεις ξηρότητας όπως χέρια, αγκώνες, γόνατα, φτέρνες και χείλη. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμα και στις βλεφαρίδες. Αυτο που μου αρεσε ειναι το ποσο απιθανα μυριζουν και η ενυδατωση που αφηνουν στο δερμα χωρις να το λιπαινουν σε συγκριση με αλλες βαζελινες! 


4.Victoria Silk Touch LipBalms τσιχλοφουσκα


  & lip care stick με βανιλια


Αγαπησα το lip balm με γευση τσιχλοφουσκα! Εινια απιθανο δεν κολλαει ,αφηνει ενα απαλο χρωμα και περισσοτερο λαμψη και μυριζει τσιχλοφουσκα!!!!! το lip stick βανιλια μυριζουν εξισου ομορφα ! Περιέχουν βούτυρο κακάο και βιταμίνες Α, E & C. Ενυδατώνουν σε βάθος τα χείλη, τα διατηρούν πολύ απαλά ενώ τα προστατεύουν από ρωγμές και σκασίματα. 





5.ξεβαφτικο νυχιων 250ml
Θα ελεγα το καλυτερο ασετον που εχω χρησιμοποιησει καθως δεν μυριζει καθολου εντονα ,ξεβαφει ευκολα .Περιεχει γλυκερινη ωστε να μην ξηραινουν τα νυχια!

τα προιοντα Dalon μπορειτε να τα βρειτε στα Hondos Center και Jumbo και online εδω

Εσεις εχετε χρησιμοποιησει καποιο απτα προιοντα της dalon? Πως σας φανηκε? 
Γραψτε μου σε σχολιο
Φιλακια πολλα!




Ευχαριστω πολυ την εταιρια Biokal για τα προιοντα που μου εστειλε





Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Πως να καθαρισουμε την κεραμικη πλακα της πρεσας ισιωματος μας!

Ένας απλός και απολύτως φυσικός τρόπος να καθαρίσουμε την κεραμική επιφάνεια της απ'την πρεσα είναι να την τρίψουμε (ενώ είναι κρύα) με ένα λεμόνι το οποίο έχουμε κόψει στη μέση.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά το λεμόνι να δράσει και ξεπλένουμε με ένα πανί το οποίο έχουμε βουτήξει σε ζεστό νερό. 
Στο τέλος καθαρίζουμε με ένα υγρό πανί για να φύγουν τα υπολείμματα.

Beautiful Images Created by the AI MidJourney

Artificial intelligence has revolutionized digital art creation, and the MidJourney app is a prime example of this. Recently, I used the app...