Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Review Φαρμακείο Τριανταφύλλου Mario badescu, Caudalie, I Love cosmetics

Παμε να πουμε δυο λογια για το φαρμακειο..Το φαρμακείο Τριανταφύλλου βρίσκετε στο Αγρίνιο αλλά τώρα φροντίζει να έχει το δικό του online shop ωστε να μπορει να στελνει προιοντα σε ολη την Ελλαδα.. Σε περιπτωση που ενδιαφερεστε για τα προιοντα μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι τους στο facebook page τους εδω

Ρωτησα καποια πραγματα την ιδιοκτηκτρια για το φαρμακειο και μου ειπε:
 έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα καλλυντικα και ψάχνουμε πάντα τις καλύτερες εταιρείες (high end ως επι τω πλειστω) με την καλύτερη σύσταση και ακίνδυνα συστατικα! Πάντα cruelty free , no animal testing!! Υπαρχει φιλοσοφία και πίσω απο το φαρμακείο και πίσω απο τις εταιρείες ! Πάντα κοιτάξω να βλέπω τον πελάτη ως μεμονωμένη περίπτωση, να εξετάσω τις ανάγκες του δέρματος και να μην πουλάω για να πουλησω!

Πραγματικα περιμενω πως και πως το e-shop τους και αν κρινω απτ'ην ποση αγαπη μου ηρθαν τα προιοντα τυλιγμενα τα προιοντα και σε νεσεσερ κτλ στα χερια μου, μπορω να βγαλω τα ιδια συμπερασματα!

Μερικες απ'τις εταιριες που εχει το φαρμακειο ειναι: Caudalie, Mario Badescu, Get Fresh, Tiki Monoi Tahiti, I Love cosmetics, Roger et Gallet, Frezyderm, Korres, Vichy,  La Roche Posay κτλ




body butter coconut & cream I love cosmetics 200ml

body butter coconut & cream I love cosmetics 200ml

Μπηκε στα αγαπημενα του μηνα και οχι τυχαια,καθως ειναι το καλυτετο body butter που εχω δοκιμασει, ειχα ακουσει για τα προιοντα της I love οτι μυριζουν φαναστικα και οντως μυριζουν απιστευτα! Το χρησιμοποιω καθε φορα μετα το μπανιο και αφηνει το δερμα απαλο σαν μωρου χωρις να αφηνει λιπαροτητα! Το συστηνω ανεπιφυλαχτα  τρελαινομαι να δοκιμασω και τα υπολοιπα body butter της ιδιας σειρας! <3



Προιοντα  Mario badescu & Cadaulie

Δεν ειχα ξανα δοκιμασει καποιο προιον απτις συγκεκριμενες εταιριες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη που τις γνωρισα και δοκιμασα! Οι εταιριες αυτες θα ελεγα οτι αντιπροσωπευουν την ποιοτητα στα καλλυντικα! Μαλιστα καπου διαβασα πως πολλα μοντελα στην Αμερικη χρησιμοποιουν προιοντα mario badescu! 




 Mario Badescu Body lotion with apricot

Απιστευτη υφη απιστευτη μυρωδια! Η μυρωδια στο δερμα διαρκει παρα πολλες ωρες καθως το δερμα μενει ενυδατωμενο και απαλο! 

Mario badescu shower gel

Εκανε πολυ σαπουναδα εχει μια μυρωδια καθαριοτητας και φρεσκαδας

 Mario badescu hydrting hand cream

Απαλη κρεμουλα για τα χερια, καταλαβαινετε αμεσως μεγαλη διαφορα! Τα δικα μου χερια ειναι καπως ξηρα και αγρια , οταν χρησιμοποιω την κρεμουλα αυτη ειναι αγνωριστα! επισης απορροφαται πολυ γρηγορα χωρις να αφηνει λιπαροτητα!


 Caudalie λαδακι για μαλλια σωμα και προσωπο!

Οταν παρελαβα το δεμα απτο φαρμακειο και το ανοιξα μυρισε υπεροχα και μυριζει μεχρι σημερα λες και το ανοιξα τωρα! Η μυρωδια λοιπον πουεχει μεινει και μυριζει ειναι απο αυτο το λαδακι! Το λατρεψα κοντευω να το τελειωσω το χρησιμοποιω και στο σωμα και στα μαλλια ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ! 

Caudalie hand & nail cream

Οσες θελετε μια κρεμουλα που να αφηνει τα χερια μαλακα σαν μωρου φρεσκομυρωδατα και χωρις ιχνος λιπαροτητας απτο πρωτο δευτερολεπτο βρηκαμε την κρεμουλα σας! 

Caudalie foundation(δειγμα)

Χρησιμοποιησα το δειγματακι αν και δεν ειμαι υπερ των δειγματων για review καθως δεν μπορεισ να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη ! Λοιπον το δοκιμασα δυο φορες ,θα ελεγα οτι εχει μετρια προς μικρη καλυψη και μου αφησε λιπαροτητα στο δερμα μου!
Η αποχρωση ηταν πολυ σκουρα για εμενα !


Mario Badescu  hyaluronic eye cream



ευχαριστω πολυ το φαρμακειο Τριανταφυλλου για τα υπεροχα καλλυντικα που μου εστειλε! <3



7 σχόλια:

Fairymakeuptales είπε...

Αυτο το λάδι της Caudalie το λατρευω !! Πολύ καλή ανάρτηση
kisses
Mary
fairymakeuptales.blogspot.gr

Claire D. T είπε...

Αχ πότε θα δοκιμάσω και εγώ Mario Badescu?!! Φαίνονται τέλεια :)

Hers Beauty Home είπε...

αχχχ θελω πολυ να δοκιμασω προιοντα i love γτ εχω ακουσει πολλα!!!!
Γινε μελος και στο δικο μου blog εαν θελεις
Φιλια Αννα

Beautyandthefoodbeast είπε...

8elw na dokimasw ki egw proionta i love!!idiaitera to coconut!
to tinted moisturizer apo caudalie einai xaliaaa..to dokimasa kai evgaine portokali!

εφη καπ είπε...

Γεια σου! βαλε αν θες ενα κουμπι gfc στο μπλογκ σου για να μπορεσω να σε ακολουθησω! Τα προιοντα i love τα λετρευω! <3

εφη καπ είπε...

Eyxaristw plu! filakia polla!

Unknown είπε...

να ρωτησω προιντα i love που μπορω να βρω???? σε καταστημα