Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

maybelline color tattoo 24hr



Ειναι μια σκια σε υγρη μορφη..Πραγματικα υποστηριζει τελεια το ονομα της "color tattoo" καθως μενει στο ματι παρα πολυ ωρα! Η υγρη της μορφη δεν θα σας δυσκολεψει καθολου,ισα ισα μπορειτε να ελεγξετε με ευκολια την ποσοτητα που θελετε να βαλετε καθως και ποσο εντονη θελετε να βγει η αποχρωση..Την συγκεκριμενη σε αποχρωση μαυρη την εχω αγαπησει γιατι την χρησιμοποιω και σαν eyeliner ! Η υγρη της μορφη αφηνει πολλα περιθωρια για ενα φανταστικο αποτελεσμα!
Αναμφιβολα θα την ξανα αγορασω! 

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Κορμος σοκολατας.. Beauty Station εκδοχη!

Μια συνταγουλα για να μας γλυκανει..!!




ΥΛΙΚΑ:
2πακετα πτι-μπερ
250γρ. βουτυρο
1 ζαχαρουχο γαλα
2 πακετακια σοκολατα κουβερτουρα
3 κ.Σ. κακαο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια κατσαρολιτσα λιωνουμε την σοκολατα κουβερτουρα με το βουτυρο και προσθετουμε σιγα σιγα και το ζαχαρουχο γαλα.
2.Οταν λιωσουν αποσυρουμε απτην φωτια τα βαζουμε σε μια λεκανη και προσθετουμε το κακαο και τα τριμμενα μπισκοτα.
4.Σε ενα αλουμινοχαρτο ριχνουμε το μιγμα και το τυλιγουμε ετσι ωστε να παρει το σχημα του κορμου!
5.Το τοποθετουμε στο ψυγειο για 2-3 ωρες
6.Αν θελουμε πασπαλιζουμε με τρουφα η με αχνη ζαχαρη!


Αν θελετε και αλλες συνταγες γραψτε μου σχολιο! :)

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

mini e-book "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ" τευχος 1



Κατεβαστε δωρεαν το νεο τευχος του beauty station "Τα παντα για την περιποιηση προσωπου" σε ψηφιακη μορφη δωρεαν απο εδω: download


 και πειτε μου την γνωμη σας!        

Πως να βγαλεις λεφτα απο το Internet και facebook

Ενα post λιγο διαφορετικο απο τα αλλα...


H αληθεια ειναι πως υπαρχουν πολλοι τροποι για να βγαλεις λεφτα απο το internet . Ειδικα στο εξωτερικο υπαρχουν απειρα προγραμματα και τροποι που μπορουν να αποφερουν πολλα κερδη.   


Τι ισχύει στην Ελλάδα ομως: Θα σας αναφερω μερικες ιδεες/τροπους απο τους οποιους εχω μεινει ικανοποιημενη και προτεινω σε φιλους και συγγενεις μου.

Κερδιζοντας χρηματα απο:



1)Μεσω του affiliate marketing που θεωρω το πιο ικανοποιητικο μέσο για να αποκτησεις χρηματα Η καλυτερη εταιρία για εμενα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και έχει κερδίσει γενικοτερα την εμπιστοσύνη  χρηστών είναι η clickbanner και η linkwise.

Πως κερδίζεις χρήματα: Προωθείς υπηρεσίες ή το προϊόν του διαφημιζόμενου στο δίκτυο ( clickbanner!η linkwise ) με ειδικά Links που καταδεικνύουν από πού προέρχεται ο επισκέπτης. Αν ο Επισκέπτης πραγματοποιήσει την προσυμφωνημένη ενέργεια που αναφέρουμε πιο πάνω, τότε παίρνεις ποσοστό των κερδών (επίσης προαποφασισμένο).

Αξίζει; Ορισμένοι ζουν από αυτό. Η ποικιλία στους διαφημιζόμενους, σου παρέχει την δυνατότητα να πειραματιστείς. Δεν χάνεις τίποτα.

 Θεωρω την clickbanner! αρκετα αξιοπιστη οσο και την linkwise .  Αξιζει να ασχοληθεις για να κερδισεις καποια χρηματα. 

Σας δινω εδω τα link αν σκοπευεις να κανεις εγγραφη και να ξεκινησεις:


1. clickbanner.gr


2. join linkwise.gr





Οσο αφορα το Facebook: (ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ BLOG)
Αν διαθετεις καποια σελιδα με αρκετα μελη η εσυ ο ιδιος εχεις αρκετους φιλους μπορεις να ποσταρεις τα link που θα βρεις στην  clickbanner και να κερδιζεις απο εκει! 

π.χ 1) μια διαφημιση μπορει να ειναι τυπου κλικ αυτη -> μεθοδος κλικ 
2)αλλη τυπου να κανεις like εδω->facebook like 
3)αλλη να κανεις εγγραφη σε παιχνιδι εδω->  game



Συνοψηζοντας λοιπον ειτε εχεις blog ειτε facebook ειτε facebook page κανεις μια εγγραφη (ειναι δωρεαν) στην clickbanner και ξεκινας να ποσταρεις οποια link θες εσυ απο τις καμπανιες που εχει. Οι πληρωμες γινονται 2 φορες τον μηνα!
Οτι και αν προτιμησεις καλη τυχη και καλα κερδη!






Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Do και Don't Για Δυνατα μαλλια!



Το βασικό δομικό υλικό του σώματος, το νερό, είναι απαραίτητο για τόσο για το δέρμα σου όσο και για τα μαλλιά σου. Πολλές φορές όμως εκείνα γίνονται ξηρά και θαμπά, άλλοτε λόγω των καιρικών συνθηκών και άλλοτε λόγω του υπερβολικού styling και της συχνής χρήσης που κάνεις στο σίδερο και το πιστολάκι. 

Πως θα τα προστατεύψεις και πως θα τους προσφέρεις την ενυδάτωση που χρειάζονται; Δες τα πιο βασικά do και don’ts των ενυδατωμένων μαλλιών. 

Do: Προστάτεψε τα μαλλιά σου από το κρύο, την υπερβολική ζέστη και τον αέρα, φορώντας κομψά σκουπάκια, καπέλα και μαντήλια, όταν ο καιρός το επιβάλλει. 

Don’t: Μη λούζεσαι συνέχεια, καθώς το υπερβολικά συχνό λούσιμο αφυδατώνει τα μαλλιά σου και εξουδετερώνει τα φυσικά τους έλαια που είναι απαραίτητα για την υγεία και τη λάμψη τους. 

Do: Χρησιμοποίησε κρέμες για μετά το λούσιμο και μάσκες μαλλιών. Άφησε τις να δράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες έτσι ώστε να απορροφηθούν όλα τα ευεργετικά συστατικά τους από τα μαλλιά σου. Ξέπλυνε καλά με άφθονο νερό. 

Don’t: Μην αγοράζεις προϊόντα στην τύχη. Στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα καλλυντικών θα βρεις μια ευρεία γκάμα με σαμπουάν κατάλληλα για ξηρά, λιπαρά, βαμμένα ή εύθραυστα μαλλιά. Διάλεξε εκείνο που ταιριάζει στον δικό σου τύπο μαλλιών. 

Do: Άφηνε όποτε μπορείς να μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και όχι με το πιστολάκι ή το σίδερο. Η υπερβολική θερμότητα αυτών των εργαλείων αφυδατώνει και σε βάρος χρόνου καταστρέφει την τρίχα σου.

Don’t: Μην κολυμπάς συχνά σε πισίνες, καθώς το χλώριο θα βλάψει σίγουρα τα μαλλιά σου. Αν σου αρέσει η κολύμβηση, τουλάχιστον φρόντισε να φοράς κάθε φορά σκουφάκι.

extra tip apo beauty station: Τονωτική μάσκα
Αν τα μαλλιά σας έχουν χάσει την ελαστικότητα και τη λάμψη τους, μπορείτε να φτιάξετε ένα τονωτικό μείγμα που θα τα ανανεώσει. Χτυπήστε τον κρόκο ενός αβγού με δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά του γλυκού αμυγδαλέλαιο  , ώσπου να δημιουργηθεί ένα ομογενοποιημένο μείγμα. Κάντε απαλό μασάζ για αρκετή ώρα στο τριχωτό της κεφαλής σας, έτσι ώστε το μείγμα να πάει παντού και να απορροφηθεί. Στη συνέχεια, ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό.

Αν θες διαβασε επισης 1. Πολυ-αγαπημένα προιόντα για μαλλιά 
                                         2 Σπιτικη μασκα για καμμενα μαλλια- hair repair mask
                                         3 Καμμενα μαλλια!

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

2013 με νεο κλιμα! ζητήστε post!



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Ελπιζω να ειστε καλα και να περασατε υπεροχα! Με νεο κλιμα υποδεχομαστε το 2013 
Παρακατω σας δινω μια φορμα για να μου ζητησετε οτιδηποτε post θελετε να κανω!
Ιδεες/κατι που σας αρεσει/δεν σας αρεσει ειναι ευπροδεχτα!

 Ριχτε και μια ματια στο αλλο μου blog για χειροτεχνιες! efi-crafts.blogspot.gr/




Contact form generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Beautiful Images Created by the AI MidJourney

Artificial intelligence has revolutionized digital art creation, and the MidJourney app is a prime example of this. Recently, I used the app...