Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αλλαγη bb cream garnier - μια ευχαριστη εκπληξη!


η Garnier κερδιζει την εμπιστοσυνη μου μερα με την μερα, εχω να πω! Οταν πρωτοβγηκε η συγκεκριμενη κρεμα ειχε γινει μεγαλος ντορος και σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα εγινε αναρπαστη,απολυτως δικαιολογημενα βεβαια! 
Την παρασκευη που μας περασε πηγα αγορασα ξανα την bb cream καθως μου τελειωσε η προηγουμενη και παρατηρησα οτι η εταιρια αλλαξε το στομιο ετσι ωστε να μην τρεχει το προιον και ξεχιλιζει (οπως συνεβαινε με την προηγουμενη συσκευασια! 

 σε παλιοτερο μου ποστ (δειτε εδω: bb-cream-ganier-review) ειχα αναφερει πως αυτο που δεν μου αρεσε μονο ηταν το γενονος οτι ξεχιλιζε ειδικα οταν εμενα αναποδα! Kαι αλλες blogger ειχαν αναφερει το συγκεκριμενο προβλημα!

Αυτο με κανει να σεβομαι περισσοτερο την εταιρια και με ευχαριστει ιδιαιτερα!
Η Garnier λοιπον, δεν σταματησε απλως να βγαζει ενα προιον που κανει αρκετες πωλησεις αλλα ελαβε υποψην της τα διαφορα σχολια και κριτικες και φροντισε να την διορθωσει με νεο στομιο! 
Με ευχαριστει παρα πολυ το γεγονος να υπαρχουν εταιριες που σεβονται την γνωμη των καταναλωτων τους και να θελουν συνεχως να βελτιωνουν τα προιοντα τους αναλογα με τις απαιτησεις των καταναλωτων. Αυτο με κανει να σεβομαι περισσοτερο την εταιρια και με ευχαριστει ιδιαιτερα!

Παρακατω εχω μια φωτογραφια το πριν και το μετα απο την πολυαγαπημενη μου bb cream της garnier! <3


Σάββατο 27 Απριλίου 2013

REVIEW: Προιοντα Golden Rose - Londessa


Πριν απο μερικες εβδομαδες ελαβα καποια προιοντα απο τις εταιριες Golden Rose - Londessa!

Εχω χρησιμοποιησει αρκετα κραγιον απο την Golden Rose και μπορω να πω πως ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα χαιρομαι που μου δοθηκε η ευκαιρια να δοκιμασω και αλλα προιοντα της!
Ας ξεκινησω με τα προιοντα που μου εστειλε η εταιρια και υστερα θα σας δειξω καποια προιοντα που εχω αγορασει με δικα μου χρηματα!


Η νεα σειρα βερνικιων της Golden Rose ειναι καταπληκτικη! Θα ανεβασω photo παρακατω να δειτε τι φανταστικα χρωματα εχουν!
Απλωνει ευκολα διοτι εχει διαφορετικο βουρτσακι και με μια στρωση μονο (βλεπετε εικονα παραπανω) εχει καταπληκτικη αποδοση χρωματος! Επισης στεγνωσε αρκετα γρηγορα! 
 Να σημειωσω οτι τα νυχια μου εχουν καποια προβληματα,σπανε ξεφλουδιζουν κτλ και  γι αυτο χρησιμοποιω top coat μαζι με τα βερνικια ,το συγκεκριμενο βερνικι κρατησε αρκετες μερες! :)



Επειδη τα δωρακια αυτα ηρθαν αρχες απριλιου χαρηκα ιδιαιτερα οταν ειδα τοσο το χρωμα το φουξια του βερικιου τοσο και στο lipstick! Πιστευω ειναι ενα ακρως ανοιξιατικο χρωματακι οτι πρεπει για τα χειλια μας! Το χρωματακι ταιριαξε απιστευτα στα χειλια μου και μου αρεσε αρκετα η μυρωδια του!
Δεν κολλαει οσο αλλα lipgloss που εχω δοκιμασει !Θα ελεγα κολλαει λιγο εως ελαχιστα!



golden rose mineral terracotta powder no.#01
Το προιον αυτο το χρησιμοποιησα περισσοτερα απο ολα! Το χρησιμοποιω καθε μερα πλεον με το μακιγιαζ μου! Εχω ξανα πει σε παλιοτερο ποστ οτι το προσωπο μου ειναι χλωμο και προτιμω προιοντα που να εχουν θερμες αποχρωσεις ! Αυτο το προιον ηρθε και εδεσε ! Το χρησιμοποιησα οταν ηθελα να δωσω εμφαση στα χειλια και ως ρουζ ! Η αποχρωση ειναι #01 και ταιριαξε πολυ καλα με τα δεδομενα του προσωπου μου! Επισης η μυρωδια που εχει μ αρεσει παρα πολυ! Δεν την καταλβαινεισ οταν ειναι στο προσωπο σου αλλα οταν ανοιγεις την συσκευασια εχει μια διακριτικη ομορφη μυρωδια!

Προιοντα που αγορασα με δικα μου χρηματα:
Η εταιρια μου εστειλε καποια φυλλαδια με προιοντα και προσεξα οτι ηταν μεσα και το αγαπημενο μου αρωμα ( παλιοτερο ποστ δειτε εδω: blogspot) και πραγματικα δεν το γνωριζα οτι ειναι της ιδιας εταιριας! Το αρωμα αυτο ειναι συγκλονιστικο θα προτιμουσα να εβγαινε και σε μεγαλυτερη συσκευασια για να μην φοβαμαι μην μου τελειωσει! :P

Ευχαριστω πολυ την εταιρια Golden rose - Londessa για τα προιοντα που μου εστειλε για δοκιμη.
Για τα προιοντα η οτι αλλο θελησετε μπορουν να σας βοηθησουν ,στην ομαδα τους στο 
facebook : Golden rose-Londessa







Κορεατικη BB cream Christian Gio REVIEW



Περιγραφη bb cream: (απομιμηση κρεμα Christian Dior) H Christian GIO ειναι: 
Αυτα που μου αρεσαν:
  • Εχει μια σεβαστη ποσοτητα των 50ml για 3,5 ευρω που την αγορασα ( υπηρχε μια εκπτωση στο ebay πριν απο λιγο καιρο γ αυτο προτεινω να ανανεωνεται συχνα, μηπως το ξανα πετυχετε)
  • 40 δεικτη προστασιας θεωρω ειναι οτι πρεπει για το καλοκαιρι και ενας πολυ καλος λογος για να αγορασεις την συγκεκριμενη bb!
  • Βρηκα την συγκεκριμενη bb cream παρα πολυ ενυδατικη και μου αρεσε! Εχω μεικτο/λιπαρο δερμα,μπορω να πω πως αφησε λιγο λιπαροτητα αλλα τοσο ωστε να μην με ενοχλει ! Ηταν αρκετα λαμπερο θα ελεγα το δερμα μου! Για ξηρα/κανονικα δερματα θα ειναι ιδανικο, κ σε λιπαρα θα πρεπει να συνδιαζεται με μια πουδριτσα! 


Αυτα που δεν μου αρεσαν:
  • Καλυψη: Εχει πολυ χαμηλη καλυψη ,τουλαχιστον στο δικο μου το προσωπο δεν μπορει να φορεθει σκετη οπως η bb cream της garnier! Αν δεν εχετε προβληματικο δερμα προφανως δεν θα εχετε προβλημα με αυτο! 
  • Η αποχρωση: Δυστυχως βγαινει σε μια αποχρωση ,Το δικο μου προσωπο ειναι πολυ χλωμο και ασπρο και γ αυτο προτιμω να παιρνω αποχρωσεις πιο ζεστες ωστε να εχει ενα ικανοποιητικο χρωμα το προσωπο μου.Η αποχρωση αυτη δεν με βολεψε καθως την βρηκα λιγο ασπρη για τις δικες μου απαιτησεις!
  • Ενα μειονεκτημα θα ελεγα πως ειναι οτι δεν μπορω να δω τα συσταστικα της καθως ειναι γραμμενα στα κορεατικα :P
Αυτο που κανω τωρα ειναι να την χρησιμοποιω πανω απο την ενυδατικη μου σαν αντιλιακο και απο πανω βαζω την bb cream της garnier σαν make up !




Beautytestbox Απριλιου!




Beautytestbox Απριλιου! Σαν πρωτη εντυπωση εχω να πω πως ενθουασιαστηκα αρκετα! Μονο η αγωνια που εχεις να δεις τι κρυβεται μεσα στο κουτι....!!!sursprise!
Το κουτι το πληρωσα 13 ευρω διοτι επελεξα ως μεσω αποστολης την αντικαταβολη και ειχε 10 + 3 ευρω για τα εξοδα αποστολης!
Παρακατω εχω την περιγραφη των προιοντων που στελνει η εταιρια μεσα σε ενα ομορφο φακελακι!





Χρησιμοποιησα ολα τα προιοντα και εκανα αγαπημενο μου το λαδακι καταπραυνσης και εξισορροπησης SAN SOUCIS ενυδατωσε παρα πολυ καλα το δερμα μου και ειχε μια ηπεια ομορφη μυρωδια! Δεν περιεχει parabens και ειναι 40 ml! Αρκετα ικανοποιητικη ποσοτητα!

Επισης μου αρεσε παρα πολυ η ποιοτητα απτο μανο jessica κρατησε περιπου 4 μερες στα νυχια μου χωρις top coat! 

To top coat ceche vite το χρησιμοποιησα σε μερικα νυχια ωστε να δω την διαφορα αλλα για να ειμαι ειλικρινης μπορει να στεγνωσε τα νυχια μου αλλα δεν κρατησε το μανο περισσοτερα απο τα αλλα νυχια που δεν ειχα βαλει top coat!

Επισης μου αρεσε πολυ το παλετακι των σκιων καθως ειναι στα χρωματα που φοραω και ειναι ιδανικο για ενα smokey look! Να προσθεσω οτι χωρις βαση ματιων δεν κρατανε πολυ στο δικα μου ματια..

Τα travel size σαμπουαν & κοντισιονερ απο την Mastic spa: Τα χρησιμοποιησα μαζι, Το σαμπουαν μου αρεσε παρα πολυ εκανε πολυ αφρο και μυριζε καταπληκτικα ισως το αγορασω και σε κανονικο μεγεθος! Με το κοντισιονερ δεν εμεινα τοσο ικανοποιημενη για δυο λογους : Δεν μου αρεσε αρκετα η μυρωδια του και επισης δεν μαλακωσαν αρκετα τα μαλλια μου!

Τελος να ξανα πω πως εμεινα πολυ ευχαριστημενη με την εμπειρια μου με την Beautytestbox! Πιστευω τα 13 ευρω δεν πηγαν χαμενα και σιγουρα θα κανω συνδρομη και τον επομενο μηνα! Τα κουτακια που στελνουν ειναι φανταστικα και πολυ πρακτικα! Σκεφτομαι οταν μαζευψω πολλα να τα κολλησω και να φτιαξω μια συρταριερα για καλλυντικα! :)

Επισης μου αρεσε αρκετα που υπηρχε ερωτηματολογιο στην σελιδα για τον τυπο μαλλιων/δερματος κτλ ωστε να διαλεξουν προιοντα που να ταιριαζουν στον τυπο και στα χρωματα σου! 

αν θελετε να βρειτε και εσεις το beautytestbox:  beautytestbox




Αγορες ebay no 03 ! αξεσουαρ για το κινητο ! :)




την hello kitty cap για οποιοδηποτε smartphone 2.30 euro : http://www.ebay.com/itm/160983883319?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
και αλλη μια παρομοια θα βρειτε και εδω με λιγο περισσοτερο χρωματακι:

το κινητο μου ειναι το samsung galaxy s duos και οι θηκες



Αγορές ebay no 02! προιοντα για νυχια







  1. τα πινελα 0,76 euro :                                                         http://www.ebay.com/itm/310556859504?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  2.  τα πινελα για σχεδιακια 2,06 euro                                            http://www.ebay.com/itm/130806512547?var=430107381700&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  3. top coat & primer uv 3,44 euro                                              http://www.ebay.com/itm/280717908203?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  4. 500 ψευτικα νυχια  2,13 euro                                            http://www.ebay.com/itm/330776135528?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  5. gel uv σε 4 αποχρωσεις 3,07 euro                                     http://www.ebay.com/itm/281061778038?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  6. σταμπα για σχεδιακια 0,76 euro                                             http://www.ebay.com/itm/170829590379?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  7. κουτακι αποθηκευσης (για στρασακια νυχιων κτλ) 0,79 euro http://www.ebay.com/itm/330620227992?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649


Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

χρωματακι ασπρο nail colour :)







ELIXIR No.03           1,99 euro
Golden Rose No.70   1,50 euro

Αγαπω τα μανο της ELIXIR και της GOLDEN ROSE ειναι πολυ καλα μανο και σε προσιτη τιμη ! με ενα καλο top coat νομιζω ειναι το ιδανικο μανικιουρ :)

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Aussie κατα της θερμοτητας των μαλλιων!

Η κρεμα κατα της θερμοτητας aussie take the heat περιεχει εκχυλίσματα από έλαιο Αυστραλιανής jojoba  και ειναι εδω και λιγους μηνες στην ελληνικη αγορα μαζι με την υπολοιπη σειρα (σαμπουαν κοντισιονερ)


προστατεύει τα μαλλιά  από την υπερβολική θέρμανση του styling, η οποία, εννοείται, τα βλάπτει,
 λειτουργει σαν ασπίδα κατά του καψίματος
την χρησιμοποιω εδω και δυο εβδομαδες μετα απο το λουσιμο και σιγουρα θα την ξανα αγορασω!

1.Δεν ξεβγαζετε, χρησιμοποιειται σε νωπα μαλλια

2.Προστατευει απο την θερμοτητα

3.αφηνει αρωμα τσιχλοφουσκας !!!!(τελειο??)

4.Θα δειτε απ'την πρωτη κιολας χρηση τα μαλλια σας να λαμπουν παρα πολυ!

Αφηνει τα μαλλια πολυ απαλα με αυτο το τελειο ρωμα τσιχλοφουσκας και παρατηρησα πως μπορω να τα ισωσω με περισσοτερη ευκολια!
Μια μικρη δοση απτο προιον αρκει και καντε λιγο μασαζ οσο ειναι νωπα! 


  • κοστιζει 6,99 ευρω!
  • ειναι 100ml

 μπορειτε να βρειτε ολα τα προιοντα της AUSSIE στα Hondos Cender!


Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αγορες απο ebay no1



1.Αυτο το δαχτυλιδι μολις το ειδα το ερωτευτηκα!!! Το αγορασα 0,99 δολαρια περιπου 0,77 euro!! θα το βρειτε  εδω.
Ηρθε σε λιγοτερο απο 20 ημερες και υπαρχει και σε ασημι χρωμα! Σας αρεσει? Εχετε αγορασει κατι παρομοιο απο το ebay? 

2. tips για νυχια 1,83 ευρω θα το βρειτε εδω
Aν ασχολειστε με νυχια το ebay ειναι μια απο τις οικονομικοτερες επιλογες για να βρειτε τα πραγματα! Σε επομενο βιντεακι και ποστ θα δειξω αρκετα σχεδια που μπορειτε να κανετε και εσεις! :)
συνεχεια απο αγορες ebay ...






Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Σοκολατένιο κέικ με καρδούλα!


Υλικά Για 2-4 άτομα
Για το ροζ κεικ
3 αυγά χωριστά κρόκοι - ασπράδια
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 και 1/4 φλιτζάνι αλεύρι
5 κουταλιές της σούπας νερό
4 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
1 κουταλιά της σούπας ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής ή 1/2 κουταλιά γλυκού κόκκινη


Για το κέικ σοκολάτας
3 αυγά χωριστά κρόκοι - ασπράδια
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 και 1/4 φλιτζάνι αλεύρι
5 κουταλιές της σούπας νερό
4 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
60 γραμμάρια σοκολάτα
2 κουταλιές της σούπας κακάο


Εκτέλεση
Για το ροζ κεικ
Ζεστάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώστε και αλευρώστε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Προετοιμάστε το ροζ κέικ. Ξεχωρίζετε τα ασπράδια από τα αυγά και τα ρίχνετε σε ένα μεταλλικό ποτήρι ή γυάλινο. Στη συνέχεια με το μίξερ χτυπάτε τα ασπράδια αυγών μέχρι να αποκτήσουν απαλές κορυφές και σχηματίσουν μια απαλή μαρέγκα, αφήνετε στην άκρη. Μέσα στο μπολ του μίξερ προσθέτουμε τους κρόκους και τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι το μείγμα μας να αποκτήσει απαλή υφή με ανοιχτό μπεζ χρώμα.

Σταδιακά προσθέτουμε το λάδι, το νερό και το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέστε το ροζ χρώμα και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το μείγμα της μαρέγκας και διπλώστε απαλά με μια σπάτουλα. Απλώστε το μείγμα κέικ στη φόρμα του κέικ και ψήνουμε για περίπου. 35-40 λεπτά. Αφαιρέστε από τον φούρνο και αφήστε να κρυώσει για τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν το κόψετε σε φέτες.Κόβουμε το κέικ σε μεγάλες φέτες και μετά την κάθε μια φέτα την κόβουμε με κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς. 




Για το κέικ σοκολάτας
Ξεκινήστε το κέικ σοκολάτας. Ζεστάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και πάλι. Κόβουμε τη σοκολάτα και να λιώσει απαλά και αφήνουμε στην άκρη. Επαναλάβετε ξανά την ίδια διαδικασία που κάνατε και στο πρώτο κέικ, προσθέτοντας το κακάο και τη λιωμένη σοκολάτα αντί για το ροζ χρώμα.
Απλώνουμε ένα τρίτο του μίγματος μέσα στην μακρόστενη φόρμα κέικ (πάλι βουτυρωμένη και αλευρωμένη. Τοποθετείτε τις κομμένες φέτες καρδιάς κέικ μέσα στη φόρμα όσο πιο σφιχτά γίνεται και ρίξτε το υπόλοιπο μείγμα κέικ σοκολάτας στην κορυφή και τις πλευρές του. Ψήστε για 30 λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμο.
Αφήστε την να κρυώσει, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.





Beautiful Images Created by the AI MidJourney

Artificial intelligence has revolutionized digital art creation, and the MidJourney app is a prime example of this. Recently, I used the app...