Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

REVIEW: Scum Soaps - Face Cream with Eucalyptous & Lavender


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΛΕΒΑΝΤΑ!

Μια ευχαριστη εκπληξη για εμενα η χειροποιητη ενυδατικη κρεμα προσωπου 

Η Scum Soaps LLC είναι μια εταιρία που εδρεύει στην Αμερική και ειδικεύεται στην παρασκευή χειροποίητων φυσικών καλλυντικών προϊόντων. Οι ενυδατικές της κρέμες προσώπου έχουν ως κύριο συστατικό τους το Shea Butter, ιδιαιτέρως γνωστό παγκοσμίως για τις άκρως ευεργετικές ιδιότητές του, όπως η ενυδάτωση, η εξομάλυνση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, η επούλωση μικρών πληγών και εγκαυμάτων, η μείωση κηλίδων, αλλά και ακμής . 

Διαθέσιμες ενυδατικες κρέμες που υπαρχουν ειναι:.
1.Ευκάλυπτος - Λεβάντα
Ενυδατική κρέμα προσώπου ιδανική για ξηρές, ευαίσθητες επιδερμίδες με αντιγηραντική δράση με Βούτυρο Καριτέ,Έλαιο Ευκάλυπτου,Έλαιο Βερίκοκου,Έλαιο Αβοκάντο,Έλαιο Λεβάντας,Έλαιο Δεντρολίβανου.
2.Λεμόνι - Λεβάντα
Ενυδατική κρέμα προσώπου ιδανική για κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες με Βούτυρο Καριτέ,Έλαιο Λεμονιού,Έλαιο Βερίκοκου,Έλαιο Αβοκάντο,Έλαιο Λεβάντας.
3.Τριαντάφυλλο - Πορτοκάλι
Ενυδατική κρέμα προσώπου ιδανική για ξηρές, ευαίσθητες επιδερμίδες με αντιγηραντική δράση με Βούτυρο Καριτέ,Έλαιο ξύλου Τριανταφυλλιάς,Έλαιο Πορτοκαλιού,Έλαιο Βερίκοκου,Έλαιο Αβοκάντο.


Μια ευχαριστη εκπληξη για εμενα η χειροποιητη ενυδατικη κρεμα προσωπου καθως αγαπαω τα προιοντα που ειναι φτιαχμενα με φυτικα συστατικα! 


Την αγαπησα γιατι:
  • Δεν αφηνει ιχνος λιπαροτητας
  • Αφηνει το προσωπο ενυδατωμενο απο το βραδυ που την χρησιμοποιω μεχρι το πρωι , το προσωπο μου ειναι πιο ενυδατωμενο απο ποτε!
  • Ειδα βελτιωση στην υφη του προσωπου μου
  • Δεν βαραινει καθολου το προσωπο
  • Η συνθεση της ειναι ελαφρια παροτι εχει πλουσια υφη
  • Με ευχαριστει ιδιαιτερα η μυρωδια
  • Ειναι 100% φυτικο προιον
Διατίθεται σε συσκευασία 113 ΓΡ.
ΤΙΜΗ €17,50

Την συγκεκριμενη κρεμα την χρησιμοποιω πρωι-βραδυ (ακομη και αν εχω λιπαρο/μικτο προσωπο). Μιας και πρόκειται για χειροποίητο προϊόν τη συστήνω ανεπιφύλακτα και ομολογώ πως κατά πασα πιθανότητα θα γίνει η αγαπημένη μου!!

Ενδείκνυται η διατήρησή της στο ψυγείο, μιας και πρόκειται για 100% φυτικό προϊόν που δεν περιέχει χημικά, γεγονός που κάνει πιο ευχάριστη τη χρήση του, μιας και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στην επιδερμίδα κατά τη χρήση.

Πληροφοριες μπορειτε να βρειτε εδω:
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το www.blackafricansoap.gr.
Σελιδα στο Facebook εδω





Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

REVIEW: Biomaris: ''Υγεία και ομορφιά απο την θάλασσα''

Σημερα λοιπον,θα ηθελα να σας μιλησω για την εταιρεια Biomaris,γερμανικη μαρκα η οποια εκπροσωπειται στην Ελλαδα απο την Goumas Wellness.
Πριν απο αρκετους μηνες παρελαβα ενα πακετακι απο την εταιρεια γεματο δειγματακια απο τα προιοντα της Biomaris.


τα προϊόντα της περιέχουν θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλασσινό αλάτι και πολλά άλλα υψηλής ποιότητας και δράσης συστατικά από την θάλασσα.
Λιγα λογια για την Biomaris:
''Η φιλοσοφια μας ''υγεια και ομορφια απο την θαλασσα'' ειναι η βαση για καθε προιον μας. Θαλασσινο νερο,συστατικα απο φυκια,θαλασσινο αλατι και πολα αλλα υψηλης ποιοτητας  και υψηλης δρασης συστατικα περιποιησης απο την θαλασσα φροντιζουν για ενα υγιες δερμα καθως και για ομορφα μαλλια.

Γενικα εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενη απο οσα δειγματα χρησιμοποιησα καθως εχω αδυναμια στα προιοντα με φυσικα συστατικα και στην υψηλη ποιοτητα! Θεωρω πολυ σημαντικο ειδικα για την περιποιηση του προσωπου μας να χρησιμοποιουμε καλα και ποιοτικα προιοντα


 Marine Active Mask:
Μασκα για λιπαρα δερματα.Μου αρεσε αρκετα αφηνε δροσερη αισθηση, αφησε την επιδερμιδα μου καθαρη ενυδατωμενη και ματ ,αφαιρεθηκε αρκετα ευκολα με νερο .Παρα πολυ καλη μασκα! 

Beauty Colors
Perfect Matt Make-up

Make up ματ . Μπορω να σας πω οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμσει, τοσο καλυπτικο και σταθερο, Αφησε το προσωπο μου ματ ,δεν ειχα κανενα απολυτως παραπονο , το βρηκα καταπληκτικο ,σιγουρα θα αναζητησω να το βρω σε συσκευασια να το αγορασω!

 24 h anti-shine cream:
Ενυδατικη κρεμα για νεανικα λιπαρα δερματα.Με ικανοποιησε αρκετα η ενυδατωση της μαζι με το ματ αποτελεσμα που αφησε. Το προσωπο μου παρεμεινε ματ για αρκετες ωρες.
Μου αρεσε πολυ το δροσερο, απαλο της αρωμα.

Μπορειτε να βρειτε πληροφοριες για την εταιρια εδω: http://www.facebook.com/biomarisgreece

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

mini haul Golden Rose -Lovie



Ρουζ απαλο τελειο χρωμα δινοντας οψη υγειας στα μαγουλα τιμη 3.45 ευρω απο beauty free


Σουπερ καλυπτικο make up σε μορφη κομπακτ (Το αγαπησα και φαινεται :P) Τιμη 3 ευρω απο μαγαζακι στην Αθηνα αν θελετε πληροφοριες γραψτε μου σε σχολιο!


Κραγιονακι απο την Lovie Τιμη 3 ευρω απο Beauty free

 Αν θυμαστε ειχα αγορασει προσφατα και το αλλο μακε-απ της Golden rose οπου θα βρειτε review εδω

Οπως καταλαβαινετε αγαπω την Golden rose γιατι συνδιαζει τιμη και ποιοτητα! Εσεις τι γνωμη εχετε για τα προιοντα αυτα? εχετε δοκιμασει καποιο? Πειτε μου σε σχολιο 
φιλακιαααα <3

REVIEW - Bioten Silky Radiance Body Lotion!


Σιγουρα ολες αγαπαμε τις κρεμες σωματος χειμωνα καλοκαιρι! Συγκεκριμενα δεν μπορω χωρις αυτες λογω του ξηρου δερματος μου ! Ειδικα τωρα τον χειμωνα θελει περισσοτερη προσοχη!
Για να ξεκινησω δοκιμασα το γαλακτωμα σωματος της Bioten το τελειωσα σχεδον ,οπως καταλαβαινετε το αγαπησα! 


Το αγαπησα γιατι:
  • Εχει πολυ γλυκια τελεια μυρωδια μου θυμιζει παγωτο βανιλια & καραμελα η μυρωδια του θα ελεγα ειναι εθιστικη!
  • δεν περιεχει parabens κτλ οπως δεν περιεχουν ολα τα προιοντα της bioten πραγμα αρκετα σημαντικο για τα καλλυντικα που χρησιμοποιουμε!



  • Αφηνει το δερμα μου απαλο σαν μωρου , και μου κρατα ενυδατωμενο το δερμα μου για αρκετη ωρα  βοηοντας ετσι στην ξηροτητα! 


  • Δεν χρειαζεται αρκετη ποσοτητα η ρευστοτητα του ειναι παχυρευστη
Σιγουρα θα το ξανα αγορασω και ισως δοκιμασω αλλη μυρωδια αυτη την φορα η τιμη το κυμαινεται  στα 4 ευρω! 200ml :)

Την σελιδα της Bioten μπορειτε να την βρειτε εδω! 


Beautiful Images Created by the AI MidJourney

Artificial intelligence has revolutionized digital art creation, and the MidJourney app is a prime example of this. Recently, I used the app...